Ευχαριστω πολυ παιδια για το ενφιαφερον !
Την ολη υποθεση την εχει αναλαβει εξ'αρχης μια εταιρια απο την οποια εχω δει ως τωρα 3 τεχνικους,εχω πληρωσει ως τωρα θερμοστατη+χρονοδιακοπτη+μοτερ με αλλαγη υγρων κλπ.
Τον 2ο θερμοστατη & 2ο χρονοδιακοπτη δεν τον εχω πληρωσει,τον πηραν πισω και δεν ζητησαν μια.
Σημερα ηρθε ενας απο τους 3 & εριξε φταιξιμο σε αυτον που του προμηθευσε "απο την αποθηκη" τον 2ο θερμοστατη γιατι ηταν λεει λαθος ο κωδικος αρα δεν εκανε για αυτο το ψυγειο.
Επισης μου ειπε πως αυτο που ανεφερε ο προηγουμενος [πως το παγωμα του σωληνα ειναι ας πουμε φυσιολογικο] δεν ισχυει.
Μου εβαλε δωρεαν αλλον θερμοστατη & το μοτερ δουλευει ως τωρα κανονικα ομως κατσε να περασουν 2 μερες να δω μηπως γινει τιποτα αλλο.
Το παλιο μοτερ μου το εδωσαν,οντως τωρα τελευταια ακουγοταν σαν ψοφιο [16 χρονια ειχε στην πλατη του] οπως και τον 1ο θερμοστατη για δειγμα στο μελλον.
Αυτα που θελω να σας ρωτησω ειναι το εξης:
- Ο σωληνας απο το μοτερ στην καταψυξη ειναι φυσιολογικο να εχει απο εξω λιγο παγο;
- Τα τοιχωματα [εξωτερικα δηλαδη] του ψυγειου μονο στην καταψυξη ειναι ζεστα,ετσι πρεπει να ειναι; [επειδη το ψυγειο ηταν σαν εντοιχισμενο δεν το ειχα καταλαβει ποτε μου]
- Ο κυκλος 6 ωρες ψυξη και 20' αποψυξη ειναι πανω-κατω ενδεδειγμενος για ολο το 24ωρο;