Εννοώ τα τρανζίστορς στο τροφοδοτικό της οθόνης... Η φώτο που ανέβασες πρέπει να είναι η Main Board. Τι θα καταλάβουμε από εκεί, εκτός κι αν είναι κάτι εμφανώς καμμένο...;;;
Εννοώ τα τρανζίστορς στο τροφοδοτικό της οθόνης... Η φώτο που ανέβασες πρέπει να είναι η Main Board. Τι θα καταλάβουμε από εκεί, εκτός κι αν είναι κάτι εμφανώς καμμένο...;;;
Τη φωτογραφία την έβαλα απλώς να τη δείτε, μήπως κάποιο πιο έμπειρο μάτι διακρίνει αυτό που ενδεχομένως δεν μπορώ να δω εγώ.
Όσο για τα transistors, να τα δω αλλά αυτό το τέχνασμα με την αντίσταση δεν θα μου έδειχνε κάποιο σημάδι (να ήταν άραγε ελαφρύ σαν φορτίο, και να μην έδειξε πρόβλημα) ???
Όχι απαραίτητα φίλε.. Συνέδεσε τη main σου κανονικά και κάνε τις μετρήσεις σου. Το να μετρήσεις τα transistor άλλωστε δεν είναι τίποτα δύσκολο, για να τσεκάρεις αν είναι βραχυκυκλωμένα ή καμμένα ή ΟΚ...
Ok, θα το κάνω και θα επανέλθω με νεότερα ...
12 CCFL σε monitor 23 ιντσων ; η το διάβασα λάθος ; Ολο και καμια λυχνία θα εχει καει σε 10 χρόνια ... Εγω θα δοκιμαζα πρωτα με CCFL tester οτι οι λυχνίες ειναι ενταξει ...