δεν την εχω στο ρευμα.....επειδη ειμαι ψιλοασχετοs με πολυμετρα μπορειs να μου πειs που να μετρησω πανω στην φωτο και σε τι κλιμακα??????αν σε εχω πρηξει θα το καταλαβω και δεν θεs να μου πειs!!!!ευχαριστω οπωs και να εχει ομωs......
δεν την εχω στο ρευμα.....επειδη ειμαι ψιλοασχετοs με πολυμετρα μπορειs να μου πειs που να μετρησω πανω στην φωτο και σε τι κλιμακα??????αν σε εχω πρηξει θα το καταλαβω και δεν θεs να μου πειs!!!!ευχαριστω οπωs και να εχει ομωs......
ε τωρα φταιω εγω?
στα ωμ φιλε χ1kom !! χωρις ταση τι θα μετρησεις??
εκτος απο το να μετρησεις καμια ασφαλεια με το μπαζερ τιποτε αλλο
ανοιξες το <<ευκολο>> πλασματακι και δεν εχεις ιδεα ..κλειστο βρε αδερφε
φιλικοτατα και χωρις να θελω να σε προσβαλω ειναι καλυτερα να βαλεις το καπακι
και για σενα και για την συσκευη..με καθε σεβασμο στο λεω.
mikemtb73 (14-09-16)
δεν παρεξηγω κωστη.....η τηλεοραση ειναι παμπαλαια και το παλικαρη που μου την εδωσε στην ουσια μου την χαρισε και προσπαθω να δω αν σωνεται και να μαθω και κατι....επειδη υπαρχει η δνατοτητα να ελενχθει η πλακετα απο γνωστη του αντικειμενου να την βγαλω η δεν θα κανω τιποτα?????απλη ερωτηση....ευχαριστω για το χρονο σαs!!!!
καλυτερα να την δωσεις τουλαχιστον να δουμε εαν υπαρχει βραχυκυκλωμα στην πλακετα.
παντως για να πει ο τεχνικος που την ειδε οτι φταιει η οθονη πιστευω οτι η πλακετα ειναι ενταξει και εχει βρ/μα σε καποιο buffer,δλδ πρεπει να βγαλεις και ολο το αριστερο σιδερο που καλυπτει τις πλακετες να δουμε απο κατω τις πλακετες.
θοδωρα αυτη την πλακετα ενοειs20160921_201647.jpg20160921_201725.jpg η την αλλη στην αλλη πλευρα?????