![Παράθεση](images/technidev/modern/misc/quote_icon.png)
Αρχικό μήνυμα από
kalnik3
ακου εσυ τωρα, μου ειναι αδιαφορο το βιογραφικο σου ουτε στο ζητησα ουτε τπτ.
αφου εισαι τοσο μεγαλος και τρανος γιατι χαραμιζεσαι εδω....γιατι αναζητας βοηθεια εδω...?
για να λες ποσο μεγαλη την εχεις, καλος εισαι....δε θα διαφωνησω...
και γιατι γυρισες ελλαδα αφου ειμαστε μαιμουδες ακομα;
η λεξη αρχαριος στο αμερικανικο λεξικο ειναι ανυπαρκτη μαλλον, δεν εξηγείται αλλιως...
κοιτα να δεις μεγαλε(50αρη), σε εναν σωστο θα παω και θα πληρωσω κανονικα, σε εναν 50αρη ανθρωπακι σαν εσενα ουτε ροχαλα δε θα του ριξω...
οτι κανω με ηλεκτρονικα το κανω αποκλειστηκα και μονο για την παρτυ μου και για χομπυ, οχι επαγγελματικα
και οχι ευχαριστω δε θελω να κανεις κουμαντο στο πορτοφολι μου το οποιο δε σηκωνει και πολλα...
ναι, σιγουρα το ανεβαζω στο facebook και βγαινω σελφι....αλλη δουλεια δεν ειχα....αν ημουν στο αμερικα θα το εκανα μαλλον.
εχω δικα μου παπαρια ευχαριστω δε θα παρω
50 χρονων και εχεις αρχισει να χανεις μου φαινεται....
απλα ειπες να πεις κατι ηλιθιο για να περασει η ωρα
παρακατω...
το πλευμποι το αφηνω για σενα 50αρη, εγω θα πιω το γαλα μου
απο οπου μπορω αγοραζω μαν, οπως ειπα πριν, δε περιμενα εσενα να μου κανεις κουμαντο στα οικονομικα μου
το μονο σωστο που ειπες, μονο που στην ελλαδα της κρισης που ο κοσμος κοιταει να εξοικονομησει το παραμικρο δε μπορει να κανει διαφορετικα
δε ξερω απο που κατεβηκες αλλα μαλλον δε νιωθεςι και πολλα απο αυτα που συμβαινουν στην οικονομικη κατασταση της ελλαδος
και δεν εισαι ο μονος, εχω γνωρισει και αλλους μεταναστες σαν εσενα που εχουν παρομοια νοοτροπια και ξερολες στο φουλ τυπου "εγω εκεινο το αλλο και εσεις ακομα στην σπηλια", στα παπαρια μας και δε μας νοιαζει καθίστε εκει και μιζεριαστε
και το ξαναλεω, οτι κανω το κανω για μενα και για προσωπικη ευχαρίστηση και οχι επαγγελματικα.
ενταξει 50αρη συνταξιουχε; που εμεις αναθεμα αν θα παρουμε ποτε συνταξη...
δειξε λιγο σεβασμο 50αρη