Να'σαι καλά....2 βδομαδες τον εχω και άκρη δεν έβγαλα....έψαχνα το τρανζίστορ τόσο καιρό αλλά μάταια 6 ακόμη ιδια έχει....το ρελε τωρα δεν ξερω πως το ζητάω καθότι δεν εχω ξαναδεί ρελέ ανάλογο(διότι οκ ειναι με πηνίο 6 βολτ και ρεύμα 5 αμπερ αν το βρήκα σωστα).....και μου έκανε εντύπωση που η μεσαια επαφή στο πηνίο δεν συνδέεται πουθενά. Δεν ξερω αν ειναι κάποιος συγκεκριμένος τύπος πάντως....
Μόνον έτσι λες; Θα το κανω. Μετά να βάλω βίδες ή να κοιτάξω να βάλω τα ίδια; Χωράει,αν και στα στηρίγματα του τυπωμένου φωλιάζουν τα πριτσίνια....οπότε για αυτό σκεφτηκα μήπως βγαίνουν αλλιώς για να δειτε και το κύκλωμα.
Να και δυο καλες φωτο απο την πλακέτα του P8180822.jpg P8180823.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 18-08-16 στις 23:02 Αιτία: Προσθήκες
δεν φαινεται καλα.αν χωραει βαλε βιδες.λιγο αρπα κολα κατασκευη το βλεπω.
Να σου πω κι εμενα μου φαίνεται λίγο άρπα-κόλλα κατασκευή. Αυριο θα βάλω κι άλλες
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Σίγουρα κανει το BC 327???? Μου το δίνει ως PNP τρανζίστορ, ενω χρειάζεται NPN. Τι μπορώ να βάλω στη θεση του;
Βλέπω επίσης ότι δίνουν διαφορους διψήφιους κωδικούς....πχ το 327-16 το δινει PNP ενω το 327-25 NPN....για δειτε.... εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα....
http://www.futurlec.com/Transistors/BC327.shtml
http://www.ebay.com/itm/15Pcs-TO-92-...3D400418893168
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 19-08-16 στις 15:35
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Γράψε λάθος και Sorry. BC337 είναι το σωστό. Μην σε απασχολεί τι γράφει μετά από την παύλα διότι εδώ το τρανζίστορ συνδέεται σαν απλός διακόπτης οπότε ένα ταπεινό τρανζίστορ χρειάζεται, απλά για να ενεργοποιήσει το πηνίο του ρελέ. Για το άλλο που είπες ότι δεν συνδέει πουθενά την κοινή επαφή του ρελέ (θέση 3) εγώ βλέπω μία νησίδα εκεί που είναι η κοινή επαφή του ρελέ και κάπου πηγαίνει. Δεν έχει κάτι συνδεμένο η νησίδα αυτή??
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Επίσης μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε από τα BC546 / BC547 / BC548 / BC549, όποιο βρεις μπροστά σου.