Το condenser το έχω πεντακάθαρο!! εκει ειχε πάει το μυαλό μου αλλά δεν είναι αυτό δυστυχώς! το συγκεκριμένο ψυγειο ειναι ηλεκτρονικο! εχει ενα θερμιστορ στην κατάψυξη και ενα στην συντήρηση !
Το condenser το έχω πεντακάθαρο!! εκει ειχε πάει το μυαλό μου αλλά δεν είναι αυτό δυστυχώς! το συγκεκριμένο ψυγειο ειναι ηλεκτρονικο! εχει ενα θερμιστορ στην κατάψυξη και ενα στην συντήρηση !
Σου δίνουν βοήθεια αλλά με την προυπόθεση να διαθέτεις και μικροσκόπιο για να δεις το σχεδιάγραμμα και τυχόν πληροφορίες για τους αισθητήρες σένσορες
http://www.fixya.com/support/t118376...ncontrol_board
Πιστευω οτι το προβλημα ειναι εδω: Whirlpool Part# W10331672 Thermistor .Το θεμα ειναι φταιει αυτο ? Η αντιπροσωπεια ζηταει 70€ και φοβαμαι μην πανε χαμενα! δεν υπαρχει τροπος να μαθουμε τις τιμες της αντίστασης σε ohm εν ώρα λειτουργίας?w10331672-oem.jpg
σε πόσο χρονικό διάστημα κάνει για να φτάσει στους -2?φτανει μεχρι τους -19.8 βαθμούς και μετά σταματά το μοτέρ και η θερμοκρασία πάει στους-2..
5-10 λεπτά... Πιθανόν να ανάβει η αντίσταση εκείνη την στιγμή και ανεβαίνει τόσο απότομα η θερμοκρασία~!
!!!! καλά magnetron έχει αντί για αντίσταση?
Ξέχασα να σε ρωτήσω
Εννοείς ότι μετά τα 5-10 λεπτά ξαναξεκινά μόνο του ? (το μοτέρ )φτανει μεχρι τους -19.8 βαθμούς και μετά σταματά το μοτέρ και η θερμοκρασία πάει στους-2.. Μετα δουλεύει για 5 ώρες συνεχόμενα φτάνει τους -19.8 και σταματά και πάλι..
Υπαρχει και η πιθανοτητα να εχει προβλημα στη παγομηχανη και να εχει την αντισταση της συνεχεια αναμενη.Σε αυτη την περιπτωση αποσυνδεσε την παγομηχανη και δοκιμασε να δεις αν εχεις διαφορα.Το συναντησα σε ενα general αυτο το προβλημα