Μέτρα το, χωρίς τάση εννοείται.
Ναι αυτό εννοεί αλλά και πάλι χάριν δοκιμών δεν έγινε και τίποτα να το αφαιρέσεις και στα καλώδιά του βάλε μία γυάλινη ασφάλεια εκεί γύρω στα 7 αμπέρ και προσπάθησε να του δώσεις τροφοδοσία ..........αααα υπ όψιν δίνεις από κάποια μπαταρία αλλά πρέπει να το βάλεις και στην πρίζα 230v μην περιμένεις να ανάψει μόνο με την πεσμένη μπαταρία σου.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
jakektm (10-04-16)
Οχι με τίποτα.
Χωρίς ρεύμα, μετρα αντισταση επάνω στην ασφάλεια με το κουμπί. Ξεσυνδεσε πρώτα το καλώδιο που πάει από αυτό προς την πλακετα
Ολως τυχαίως πριν από λίγο μου ηρθαν δύο ups με ακριβώς τα ίδια συμπτωματα.. Ψάχνω για την βλάβη. Έρχεται τάση κανονικά από το δίκτυο, δούλευαν μέχρι το προηγούμενο βράδυ, αλλά λόγω δυνατης βροχής μάλλον από υπέρταση χτύπησε κάποιο εξαρτημα.
Οι μπαταρίες στα 3volt.
Έβαλα στην θέση της μπαταρίας, τροφοδοτικό, το ups εκτός μπριζας, ούτε δείγμα ζωής..
Ειμαι στο ψάξιμο τώρα
εγω πιστευω πως κατι παιζει με αυτη την ασφαλεια. απλα περιμενω μεχρι αυριο που θα μου φερει μια 7αρα ο γειτονας να την βαλω πανω, μπας και
Οι μπαταρίες αν ειναι στα 3v, δεν ξεκινάει το ups..προσπάθησε να τις φορτίσεις πρωτα και δοκίμασε παλι