Συνέχεια από το προηγούμενο:
Φαγώθηκαν με επιμέλεια, όσο φάνηκε δυνατόν, όλες οι βίδες όσο προ εξείχαν από τα παξιμάδια και ένα χιλιοστό από αυτά.
Επανατοποθετήθηκαν όλα με την μέγιστη επιμέλεια και προσοχή.
Το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, συνεχίζει να βρίσκει στο ένα τρίτο περίπου της περιστροφής του το τύμπανο στον κάδο,
ελαφρά ίσως, όμως βρίσκει!!
Έγιναν πολλές επιπρόσθετες προσπάθειες να διορθωθεί το ..κακό, όμως δεν απέδωσαν στο παραμικρό.
Κατά τα άλλα η περιστροφή στην τροχαλία είναι καλή, στην δοκιμή πλύσης χωρίς ρούχα, πήγαν όλα καλά, δεν ακούγεται θόρυβος,
δεν έχασε νερά...
Μετά την δοκιμή ξαναελέγχθηκε μήπως με το δούλεμα και ειδικά με τις γρήγορες στο στύψιμο, έφαγε ότι ήταν να φάει
και μήπως έπαψε να βρίσκει, όμως η κατάσταση βρέθηκε απολύτως η ίδια...
Την αιτία του προβλήματος την βασίζω στην αστοχία των ιμιτασόν ανταλλακτικών!.
Εκεί παίζει και η παραμικρή διαφορά, δεν επιτρέπεται απόκλιση ούτε χιλιοστού...
ότι ήταν να γίνει έγινε, το πλυντήριο θα μπει σε κανονική λειτουργία και όσο κρατήσει...
Πάντως για την αποκατάσταση της αλήθειας για το Brandt, πρόκειται για ένα πλυντήριο που δούλεψε για πάνω από 15 χρόνια,
σε πολύ έντονη χρήση, εξυπηρέτησε 6μελή οικογένεια, έπλυνε και αντικείμενα που δεν επιτρέπονται σε πλυντήρια,
δεν έβγαλε άλλο πρόβλημα -εκτός ενός πυκνωτή στο μοτέρ.
Δεν σκούριασε πουθενά, φαίνεται καινούριο μέσα έξω!!
Άρα δεν μπορώ να έχω παράπονο από αυτό το πλυντήριο,
το "δυστύχημα" και τα παράπονά μου είναι εντονότατα στους προμηθευτές ανταλλακτικών,
και ειδικά σε εκείνους που "πουλάνε" μαϊμούδες για γνήσια!!..
Από όσους έψαξα για τα ανταλλακτικά υπήρξαν δυο, που είπαν την αλήθεια, δεν έχω αυτό έχω το άλλο...
Αυτός που μου έστειλε τις μαιμούδες, στην αντίδρασή μου, απάντησε ότι μιας που ήταν και χτυπημένο το ένα ανταλλακτικό,
να τα στείλω πίσω και να μου επιστρέψει τα χρήματα...
...."ζήσε Μάη να φας τρυφίλι", λεν στο χωριό μου. Τα έβαλα κι ότι βγει....