Και το παλιό και το καινούριο ρελέ είναι 12V. Και βέβαια δεν είναι λογικό με μια απλή αλλαγή του ρελέ η πλακέτα να μην ανάβει καν. Θέλει κοίταγμα το τροφοδοτικό της.
Και το παλιό και το καινούριο ρελέ είναι 12V. Και βέβαια δεν είναι λογικό με μια απλή αλλαγή του ρελέ η πλακέτα να μην ανάβει καν. Θέλει κοίταγμα το τροφοδοτικό της.
Εννοείται με την προϋπόθεση ότι δεν έχει συνδέσει τα καλώδια σε λάθος θέσεις!
Φίλε @klik έχεις δίκιο, διάγνωση εξ' αποστάσεως είναι δύσκολη έως αδύνατη.
Έψαξα να βρώ ηλεκτρονικό που να θέλει να την φτιάξει με ένα λογικό κόστος αφού καινούρια έχει 106 ευρώ αλλά δεν βρήκα κάποιον πρόθυμο ή εγώ δεν ξέρω που να απευθυνθώ.
Για τους υπόλοιπους, την πλακέτα δεν την πείραξα καθόλου, ούτε καν την αποσύνδεσα από τα βύσματα, άσε που την φωτογράφισα αρκετές φορές ώστε αν χρειαζόταν να την βγάλω τελείως να ξέρω που πάει το κάθε ένα καλώδιο. Την περιέστρεψα μόνο για να ξεκολλήσω και κολήσω τα νέα ρελέ, έβαλα προστατευτικό ξύλο από κάτω για να μην γδαρεί σε κάποια σημεία που η λαμαρίνα είχε οξείες ακμές, κολλητήρι δουλεύω χρόνια και πιάνουν τα χέρια μου να ξεκολλήσω και να να κολλήσω τα ρελέ (εξάλλου οι κολλήσεις τους είναι μεγάλες και ευκρινείς και εύκολα βγήκαν τα παλιά και μπήκαν τα νέα). Στην πλακέτα δεν πείραξα τίποτα άλλο. Ξανάβαλα και τα παλιά ρελέ με τα οποία άναβε συνέχεια πριν, αλλά παραμένει για μένα μυστήριο γιατί δεν ανάβει πλέον.
Το θέμα εδώ το ανέβασα μήπως κάποιος που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και μου δώσει μια ιδέα ή αν βρω κάποιον ηλεκτρονικό να του την πάω να την δει με λογικό κόστος ελέγχου-επισκευής.
Τη δικια μου τη πηγα χθες σε εναν στη πατησιων.
Μολις δω τι χρεωνει και εαν εγινε δουλεια θα σε ειδοποιησω με τα στοιχεια του.