Το βρήκα πριν 1,5 χρόνο Θεσσαλονίκη....αν θες μπορώ να κοιτάξω να σου πω.... Αν και δεν είχα βρει ακριβώς το ιδιο...ειχα βρει το 44608p40
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Ευχαριστω,αλλα εκτος του οτι πεφτει μακρια η Θεσσαλονικη το π40 εχει συχνοτητα 40KH ενω το π75 75kh.θα δουλευε κι ετσι;
Άλλαξα το τσιπάκι και άναψε το λαμπάκι.Αναβοσβήνει χωρίς να ανάβει η τηλεόραση.
Κάπου στη μέση της πλακέτας του δευτερεύοντος έχει έναν κονεκτορα .τα βολτ πάνω κάτω είναι τα ίδια με το σχηματικά εκεί.32 βολτ μετράω τα περισσότερα. Στο φλαιμπακ ποσά βολτ πρέπει να φτανουν;
Η τάση (UBAT) που πάει στον μ/τ υψηλής πρέπει να είναι 95V.
Υπερθερμαίνεται και σκάει ένας πυκνωτής 2200μΦ 35βολτ μετα από μία δευτερεύουσα δίοδο δίπλα στον μετασχηματιστή του πρωτεύοντος.Η μεγάλη δίοδος πριν τον πυκνωτή φαίνεται καλή.Καμία ιδέα τί να κοιτάξω;
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakishlek : 01-12-15 στις 18:57
Κατάφερα και σταθεροποιησα την τάση στο δευτερεύον.Δεν έκανε καλή επαφή στο πριν 8 με τα 314βολτ στο ολοκληρωμένο στο πρωτεύον.Στο δευτερεύον τώρα στο τρανζίστορ bf422 στη φωτογραφία που οδηγει στο ubat, ενώ οι τάσεις στο b και e είναι κανονικές γύρω στα 30 βολτ, στο c είναι 40 κάτι .Η μισή απ οτι γραφει το σχηματικο δηλαδη 84 βολτ.να εχει καει;σκάει και ο πυκνωτης που έδειξα παραπάνω.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakishlek : 05-12-15 στις 12:00
Βοηθάτε χριστιανοί.Αν αφαιρεσω τον πυκνωτη που σκάει τον 2351 στα 2200mf 16βολττότε στον συλλέκτη του bf422 έχω γύρω στα 90 βολτ μέχρι το φλαιμπακ.Στη δευτερεύουσα δίοδο πριν τον πυκνωτη που σκάει έχω περίπου είκοσι βολτ που μου φαίνονται πολλά.νομίζω ότι πρέπει να έχει 8 βολτ σύμφωνα με το σχηματικο.δώστε καμία κατεύθυνση ιδέα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakishlek : 05-12-15 στις 14:59
Με τη μέθοδο της απαγωγής εις άτοπον μετά από καψίματα κτλ κατέληξα στο ότι τα 20 βολτ στον πυκνωτή που σκάει (και λογικό είναι αφού ο αρχικός ήταν 16βολτ) προέρχονται απ το τρατζίστορ Χ0203ma.Πριν από αυτό έχω 4 βολτ.Μετά απ αυτό,σε δύο πόδια,20 βολτ που καταλήγουν στον πυκνωτή.Είναι φυσιολογικό αυτό για το εν λόγω τρατζίστορ;Μήπως ανεβάζει τα βολτ στα 20 αντί για 8 επειδή έχει χαλάσει;Χελπ.
dRNg5f1449328829.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakishlek : 05-12-15 στις 17:27
Βγάλτο και έλεγξε το με το πολύμετρο. Αν είναι βραχυχυκλωμένο αλλαγή κατευθείαν. Μποερί όμως να χρειαστεί να ψάξεις και παραπίσω
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!