Στο πρωτεύον τα έχω τσεκάρει 100 φορές.Δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό.Τώρα που έκαψα το MC44608 ,το πρόβλημα είναι που θα βρω άλλο.Σπανίζει.Με ποιό άλλο σύγχρονο ολοκληρωμένο θα μπορούσα να το αλλάξω;
Στο πρωτεύον τα έχω τσεκάρει 100 φορές.Δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό.Τώρα που έκαψα το MC44608 ,το πρόβλημα είναι που θα βρω άλλο.Σπανίζει.Με ποιό άλλο σύγχρονο ολοκληρωμένο θα μπορούσα να το αλλάξω;
Εψαξες σε καταστηματα ηλεκτρονικου υλικου και δεν βρηκες γιατι μου κανει εντυπωση και ειναι και φτηνο.
Το βρήκα πριν 1,5 χρόνο Θεσσαλονίκη....αν θες μπορώ να κοιτάξω να σου πω.... Αν και δεν είχα βρει ακριβώς το ιδιο...ειχα βρει το 44608p40
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Ευχαριστω,αλλα εκτος του οτι πεφτει μακρια η Θεσσαλονικη το π40 εχει συχνοτητα 40KH ενω το π75 75kh.θα δουλευε κι ετσι;
Άλλαξα το τσιπάκι και άναψε το λαμπάκι.Αναβοσβήνει χωρίς να ανάβει η τηλεόραση.
Κάπου στη μέση της πλακέτας του δευτερεύοντος έχει έναν κονεκτορα .τα βολτ πάνω κάτω είναι τα ίδια με το σχηματικά εκεί.32 βολτ μετράω τα περισσότερα. Στο φλαιμπακ ποσά βολτ πρέπει να φτανουν;
Η τάση (UBAT) που πάει στον μ/τ υψηλής πρέπει να είναι 95V.