Δεν εκανα κατι απλα ειπα να παρω ακομα μια μετρηση στο FIC3 και οταν ειδα σημα κανονικα απορρισα.....και ειδα οτι ειχα και στο FIC1.Σημα εχω μεχρι τις αντιστασεις AR1L & AR1R
Δεν εκανα κατι απλα ειπα να παρω ακομα μια μετρηση στο FIC3 και οταν ειδα σημα κανονικα απορρισα.....και ειδα οτι ειχα και στο FIC1.Σημα εχω μεχρι τις αντιστασεις AR1L & AR1R
Γιάννη έπρεπε να κάνω και εγώ μία μέτρηση για να δω τι και πως είναι αυτά που απαντάς
όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ότι καλύτερο να λες ότι για άγνωστο λόγο όλη η προηγούμενη συνομιλία ήταν ετός θέματος!
με την υπόθεση ότι τώρα θα είσαι πιό προσεκτικός σου λέω ότι
επόμενο βήμα είναι να πεις τι τάσεις μετράς στο τρανζίστορ AQ1
αν στον συλλέκτη του μετράς έστω 1V και πάνω ξεκόλλησε τον προσωρινά και δες αν έχεις ήχο (είναι οδηγός του mute για το AIC1)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη UV. : 02-11-15 στις 21:42
το γνωριζω πολυ καλα αυτο που λες αλλα τι να πω και εγω το μονο που εκανα ηταν να ξεκουμπωσω και κουμπωσω παλι ολες τις φισες στο κεντρικη πλακετα πριν λιγο βρηκα και μια ψυχρη κολληση στο πυκνωτη AC7.Παω να μετρησω
εχω 0,85Volt DC στο συλλεκτη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YiannisQ : 02-11-15 στις 22:14
ξεκόλλησε τον
Νικο το ξεκολλησα και εχει εξοδο.Ηχος κανονικά
Τελικα βρηκα τι εφταιγε και ειχα ταση στο AQ1.Ο πυκνωτης RC5 ειχε χασει το 16% της χωριτικότητας του.Του εβαλα καινουριο κολλησα και το AQ1 και ολα καλα.
Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στο Νικο.![]()