Θανάση καλή και η δική σου ιδέα.
Θανάση καλή και η δική σου ιδέα.
Δεν έχω εικόνα, αλλά ίσως να είναι εφικτή και η επισκευή του υπάρχοντος καλωδίου, με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι.
FILMAN (19-10-15)
Στο υπάρχον καλώδιο της συσκευής, θα γίνει επισκευή με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι και με σφιχτήρα, καθώς υπάρχει πάνω στη συσκευή. Το παράξενο της υποθέσεως είναι ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό καλώδιο, παρά μόνο στις αντιπροσωπείες των συσκευών με μεγάλο κόστος.
Συμφωνώ και εγώ με το #3 και το #5
Έχω επιφυλάξεις για ένωμα του καλωδίου και μόνωση με θερμοσυστελλόμενο για 2 λόγους
Αφού κόπηκε το γερό , πόσο θα αντέξει το κολλημένο , διότι σε όλες τις φορητές συσκευές εκεί κόβεται το καλώδιο και δεύτερο υπάρχει κίνδυνος για αυτόν που χειρίζεται τη συσκευή
Στο παρελθόν έκανα πολλά με μόνιμη σύνδεση με απόλυτη επιτυχία και φυσικά ασφαλή χρήση
Απλά κονταίνεις 10-15 εκατοστά το καλώδιο ή βάζεις καινούριο , φροντίζοντας να βάλεις σφικτήρα στο εσωτερικό της συσκευής να το συγκρατεί
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Πράγματι, όπου κι αν έψαξα για να σε βοηθήσω Πέτρο, κατέστη αδύνατον να το βρω δυστυχώς.
Άρα πας για πατεντούλα!
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις ιδέες σας, πραγματικά βοήθησαν στην επισκευή. Φίλε Νίκο και Κώστα πατέντα και ότι φτιάξουμε.Δεν είμαστε για καινούργια εργαλεία. Ας προσέχουν και λίγο οι γυναίκες.
Φοτωγραφία επισκευής ισιωτικής μαλλιών.
GetAttachment.aspx.jpg
skfn (15-04-18)
Είναι πολύ μικρή η εικόνα , αλλά δεν πειράζει αρκεί να έγινε σωστή δουλειά
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Με το θερμοσυστελλόμενο δεν θα κινδυνέψει περισσότερο η χρήστρια από ότι με το φθαρμένο αυθεντικό καλώδιο...