Εαν δεν σε ενδιαφερει η ασφαλεια μπορεις πολυ ευκολα να το στειλεις σε VHF η UHF που θα κανει την ληψη απεναντι πολυ ευκολη
Εαν δεν σε ενδιαφερει η ασφαλεια μπορεις πολυ ευκολα να το στειλεις σε VHF η UHF που θα κανει την ληψη απεναντι πολυ ευκολη
Προφανώς και με ενδιαφέρει η ασφάλεια... Είναι CCTV οπότε δεν θέλω εκεί που κάποιος ψάχνει ωραία και καλά τα κανάλια του να πέσει πάνω στις κάμερες... Καταστραφήκαμε
Θέλω απο το ένα σημείο να μεταφέρω εικόνα στο άλλο και να το βλέπει μόνο αυτός που πρέπει να το δει.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
εάν σε ενδιαφέρει ασφάλεια τότε προτείνω να κάνεις ζεύξη με 2 κατευθύνθηκα wifi μεταξύ τους και με ένα erthenet camera κάνεις την δουλειά σου (αν πάρεις καλή ποιότητας camera μπορεί να έχεις και καλούδια όπως μετακίνηση δεξιά - αριστερά και ανίχνευση κίνηση)
Παιδιά σας ευχαριστω για τις απαντήσεις.
Όμως όπως είπα εκεί που θα γίνει το Project υπάρχει ήδη εγκατεστημένο σύστημα CCTV (4 καμερες και 1 καταγραφικό) και το καταγραφικό μου δίνει μόνο την δυνατότητα video out (BNC βισμα-ουτε ethernet εχει, ουτε VGA ουτε τίποτα) .
Θέλω απλά να βρώ ένα transmitter-receiver το οποίο θα συνδέσω στο DVR και θα στείλω το σήμα 300 μέτρα μακρια σε ένα σπιτι και εκεί θα υπάρχει το receiver που θα πέφτει πάνω σε ένα Monitor.
Αυτό είναι όλο. Απλά το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να βρώ transmitter-reicever.
Επίσης αυτό με τη ζευξη που λες glamur, το σκέφτηκα αλλά δεν υπάρχει ουτε ντερνετ στο χωριο (συνεπώς δεν υπάρχει ουτε router). Τεσπα δεν γίνεται να το κάνω έτσι.
Αν μπορείτε πείτε μου κάποιο site ή κάπου που μπορώ να βρώ ενα transmitter-receiver
δεν χρειάζεστε internet για να παίξει (παρά μόνο εάν θέλεις να το έχεις παντού εικόνα δηλ στο κινητό σου μεσο 3g)
οκ έχεις έτοιμη εγκατάσταση απο cameres και καταγραφικό.
τότε δεν θα έχεις πρόβλημα αν χρησιμοποιήσεις αυτό
βέβαια δεν είναι ασύρματο αλλά μεταφέρει μέχρι και 4 cameres bnc μέσω καλώδιο erthenet
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη glamor : 23-10-15 στις 09:36