Ναι η τηλεόραση είναι σίγουρα 6ετιας ίσως και παλιοτερη. Ολοι οι ηλεκτρολυτικοί στο τροφοδοτικό εχουν αλλαχτει παρόλο που δεν ήταν κανένας φουσκωμένος. Ελεγξα όλα τα διοδάκια και τα μοσφετ και είναι εντάξει. Επίσης ειναι οκ και τα διπλοδιοδακια στο δευτερευον. Το καλωδιακι απο κατω ειναι γιατι η τρομπα μου ρουφιξε μαζι και την ενωση απ το ενα ποδαρακι.
Να πω οτι αρχικά το λεντ αναβοσβηνε συνεχεια χωρις να σταματάει οσο η τηλεοραση ηταν στην μπριζα. Δεν μετρουσα καποιες τασεις στη εξοδο του τροφοδοτικού. Εβγαλα την mainboard και απ την κατω μερια ειχε μια κιτριναδα και κολλουσε σε ενα μεγαλο σημειο της πλακετας σαν να ειχε πεσει κατι πανω της. Επισης ξεκολλησα ενα αλουμινενιο καλυμμα και βρηκα ενα καμμενο smd πυκνωτη που μολις τον ακουμπησα επεσε(τον εχω κυκλωσει). Καθαρισα καλα την πλακετα και ξανα δοκιμασα την τβ, απο τοτε το λεντ αναβοσβηνει 5 φορες και μετα μενει σβηστο χωρις παλι να εχω καποια ταση.
Εκανα μια δοκιμη γιαυτο που διαβασα καπου και ειπα στο πρωτο ποστ, γειωσα το ps-on και εχω τα 5V στο standby pin. στα 5,1V μετράω 2,5 και στα 13V μετραω 0,6. Χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος για το αν χρειζεται κατι αλλ για να ξεκινησει το τροφοδοτικο, γιαυτο και ρωτησα.