Την επισκεύασες την εστία τι έκανες?? εάν θες βοήθεια επικοινώνησε .Εmail vagvag2004@gmail.com
Την επισκεύασες την εστία τι έκανες?? εάν θες βοήθεια επικοινώνησε .Εmail vagvag2004@gmail.com
εστια κμ 460 miele
μηπως βρεθηκε λυση ?DSC05009.jpgDSC05021.jpgDSC05025.jpg
για πες....
Αν διάβασες το νήμα θα είδες ότι οι εστίες αυτές επισκευάζονται. Αλλά για να επισκευαστούν πρέπει να έχουν βλάβη.
Από το πρώτο σου μήνυμα (στο νήμα αλλά και στο φόρουμ γενικά), ζήτησες λύση σε ένα πρόβλημα που κρατάς μυστικό! Τι να σου πω εγώ από τις φωτογραφίες χωρίς περιγραφή της συμπεριφοράς των εστιών από σένα που τις δουλεύεις;![]()
Εχω μια εστια miele km 460, το μεγαλο ματι (κατω αριστερα) οταν αναψει και αφου ζεσταθει και σβησει , δεν ξαναναβει ακτος και αν χτυπησω την πλακα με το χερι (και αυτο οχι παντα).
Εψαξα την πλακετα για ψυχρες κολησεις αλλα δεν βρηκα τιποτε.
Ελπιζω να βοηθησα για την κατανοηση του προβληματος
Επισκευάζεται. Υπάρχουν και τα ανταλλακτικά. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε πμ.
ναι ενδιαφέρομαι.....(τι να στείλω?)
καλησπέρα παιδιά και εγω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω εδώ και 2 μήνες εκεί που το μάτι το μεγάλο είναι αναμμένο εκεί σβήνει κάποιες φορές όταν το κτυπάω με το χέρι μου δυνατά ανάβει ξανά και κάποιες φορές όχι...τι κάνω!!!!!
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!