Καλημέρα δες λίγο πιο προσεκτικά το ποτενσιόμετρο εαν δεν χαμηλώνει ο ηχος τελείως ειναι ύποπτο,και φυσικα θα ασχοληθείς μαζί του με προσοχή ειναι πολυ καλο μηχάνημα
Καλημέρα δες λίγο πιο προσεκτικά το ποτενσιόμετρο εαν δεν χαμηλώνει ο ηχος τελείως ειναι ύποπτο,και φυσικα θα ασχοληθείς μαζί του με προσοχή ειναι πολυ καλο μηχάνημα
Έστειλα mail στην Electrocompaniet Νορβηγίας και μου απάντησαν αμέσως, αλλά δυστυχώς μου έδωσαν μόνο το manual σχηματικό δεν μου έστειλαν
ψάξε θα το βρεις στο net το ποιο πιθανό ειναι να υπάρχει
για πυκνωτές σε βλέπω να αγοράζεις από το εξωτερικό όχι ebay παίζει πολύ μαϊμού εδώ δύσκολα θα βρεις τόσο καλή ποιότητα ίσως βρεις κάποιους στον Γιαλουση
και την ένταση όπως σου είπε και ο συνονόματος κοιτα το pot μαλλον από εκεί ειναι
ο αντιπρόσωπος ειναι ο Βιντεορυθμος ίσως βρεις και από εκεί βοήθεια
ολα με προσοχη το μηχανημα δεν ειναι για πεταμα
Παναγιώτη φυσικά και δεν είναι για πέταμα.... αν και εγώ πεταμένο το βρήκα προφανός ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του δεν το εκτίμησε σωστά η δεν τον ενδιέφερε... ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές σίγουρα θα δυσκολευτώ να βρω σε καλή ποιότητα σκέφτομαι να τους βγάζω να τους μετράω και αν είναι εκτός τότε να τους αλλάζω, οι υπόλοιποι ανάλογα με την θέση τους θα εκτιμηθεί αν πρέπει να μπουν καλύτεροι και καινούργιοι μιας και δύσκολα χαλάνε οι MKT, styroflex κτλ
Ειναι κορυφαιο μηχανημα αξιζει οχι μονο να το φιαξεις αλλα και να επενδυσεις και χρηματα επανω του ...σχηματικο μην περιμενεις να βρεις δε δινουν ουτε στη μανα τους
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Έχεις δίκιο Σάκη αυτό κατάλαβα κι εγώ δεν θέλουν να το δώσουν από την εταιρία, αλλά και στο διαδίκτυο που έψαξα σε συζητήσεις όλοι είχαν μόνο το manual και κανείς το σχέδιο.
Σίγουρα προσανατολίζομαι να επενδύσω και χρήματα και κόπο αξίζει το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να βρεις αντάξιο τελικό ενισχυτή
Μετά από προσεκτικό καθάρισμα του ποτενσιόμετρου και ακόμα πιο προσεκτικό στέγνωμα " νομίζω αυτό έφταιγε πριν" ο προ ενισχυτής δούλεψε τέλεια χωρίς βόμβο και προβλήματα όπως πριν. Θα συνεχίσω με την βελτίωση του μόλις βρω χρόνο σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AKHS : 08-06-15 στις 08:35