Το εξάρτημα που λες δεν είναι τίποτα παραπάνω από 9 αντιστάσεις 4.7kΩ που έχουν το ένα τους άκρο κοινό - αυτό με την τελεία. Αν δεν βρεις ίδιο εξάρτημα (πιο εύκολα βρίσκεις με 9 πόδια αντί για 10 - και αυτό επίσης σου κάνει), μπορείς ωραιότατα να το αντικαταστήσεις με 7 αντιστάσεις 4.7kΩ (τα δυο τελευταία πόδια του είναι κομμένα). Η R68 είναι καμμένη αλλά η τιμή της είναι εύκολο να βρεθεί. Υποψιάζομαι ότι οι γραμμές των καμμένων εξαρτημάτων θα πηγαίνουν σε κάποιο triac (πιθανόν κάποιο Ζ010 τάδε) το οποίο πρέπει να εξεταστεί για βραχυκύκλωμα αλλά ψάξιμο θέλει και η πλακέτα γενικότερα. Το μόνο κακό που θα μπορούσε να σου συμβεί είναι να έχει πάθει ζημιά το μεγάλο ολοκληρωμένο με το σήμα της Motorola που φαίνεται στο κάτω μέρος της φωτο το οποίο μάλλον δεν θα το βρεις στο εμπόριο. Όλα τα άλλα παλεύονται, να ξέρεις.
Βρες κανένα ηλεκτρονικό της προκοπής να του πας την πλακέτα για φτιάξιμο, όχι αυτόν που λες που δεν ήξερε το δικτύωμα των αντιστάσεων. Έλεος.
Πολύ πιθανόν να βραχυκύκλωσε ηλεκτροβαλβίδα έτσι όπως τις είδα στις φωτο και να έκαψε το αντίστοιχο triac οδήγησης το οποίο στη με τη σειρά του έκαψε τις αντιστάσεις που το ενώνουν με τον επεξεργαστή και ενδεχομένως τον ίδιο τον επεξεργαστή. Το ότι δεν ανάβει κανένα λαμπάκι δεν είναι καλό σημάδι αλλά πάντως μερικές αντιστάσεις και ένα triac είναι πολύ φθηνότερα από την πλακέτα και δεν χάνεις να δοκιμάσεις.