Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα υπάρχουν και με διακόπτη στο καπάκι αλλά και με άλλο αισθητήρα που τον απενεργοποιείς από bios "open case sensor"
Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα υπάρχουν και με διακόπτη στο καπάκι αλλά και με άλλο αισθητήρα που τον απενεργοποιείς από bios "open case sensor"
Καλημέρα,
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Τελικά έχει αισθητήρα στην μητρική, τον απενεργοποιώ αλλά πάλι μου το κάνει!
Η ethernet είναι καμένη, το τροφοδοτικό βγάζει αρκετό ζεστό αέρα μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας και σκληρός δεν είναι στα καλύτερα του, αν θυμηθεί δουλεύει που και που.Το cd player είναι ok! Λόγω παλαιότητας του υπολογιστή,δε νομίζω ότι είναι άξιο επισκευής.
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας!!
Για βγαλε τα παντα απο την μητρικη και βαλτην σε λειτουργια λογικα θα ακουσεις καποια beep code.
Στην συνεχεια βαλε για αρχη μονο τον επεξεργαστη δες τη κανει μετα βαλε ram κτλ και βλεπε καθε φορα τη λειτουργει και τι οχι.
Ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά δε το βλέπω να ασχολούμε άλλο με το συγκεκριμένο μηχάνημα, θέλει σίγουρα αλλαγή ο σκληρός και το τροφοδοτικό και δε διαθέτει τα χρήματα ο πελάτης!!