ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ? ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ? ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ
Δεν έχει κάμια σημασία τι σπούδασες. Σημασία σε αυτή την ζωή έχει το τι λαχταράει η καρδιά σου να ακολουθήσεις....
αν μπορούσα από τις φωτο να σου υποδείξω από που θα πάρεις εντολή για on-off, θα ήμουνα η/ θεός, η/ ανεύθυνος...
σχέδιο ...είναι το σχηματικό διάγραμμα του κυκλώματος της tv....πως αλλιώς να το διευκρινίσω;;
από κει θα μπορούσα να δω και να σου πω: από κει και κει και κει μπορείς να πάρεις μια εντολή για να οπλίσεις ένα MOSFET, η/ ένα ρελλε...
η/ θα σου πω το πιο ....πρακτικό: βάλε πολύμετρο , μέτρα τάσεις, βρες μια που να μετρά μόνο με την tv στο on...
K3638, όπου RL το φορτίο, τα led στην περίπτωσή μας, όπου RG μια αντίσταση από 10KΩΜ μέχρι 1000KΩΜ
ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ 5V ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ?
Δεν έχει κάμια σημασία τι σπούδασες. Σημασία σε αυτή την ζωή έχει το τι λαχταράει η καρδιά σου να ακολουθήσεις....
Το TIP31C δεν είναι mosfet, είναι κλασσικό BJT. Οχι ότι δεν μπορεί να γίνει και με BJT, απλά θα σου κόψει 0,2V από την τάση τροφοδοσίας στο φορτίο. Θα θέλει και λίγο μεγαλύτερο ρεύμα βάσης, της τάξης του 1mA, αλλά αυτό δεν είναι θέμα.
Απόστολε, μια χαρα το mosfet σαν λύση. Ο μόνος ενδοιασμός που έχω είναι ότι θα κόβει την DC έξοδο του τροφοδοτικού, το οποίο θα μένει πάντα υπό τάση. ΟΚ, μικρό το κακό.