ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ LED ΤΑΙΝΙΑ 1 ΜΕΤΡΟΥ ΤΩΝ 4,8W ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ LED ΤΑΙΝΙΑ 1 ΜΕΤΡΟΥ ΤΩΝ 4,8W ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩ
Δεν έχει κάμια σημασία τι σπούδασες. Σημασία σε αυτή την ζωή έχει το τι λαχταράει η καρδιά σου να ακολουθήσεις....
Ζητάς 400mA για τη λεντοταινία, ίσως και να φορτώνει πολύ το τροφοδοτικό, αν είναι οριακό.
Θα πρότεινα να παρακολουθήσεις να ζεσταίνεται μετά από λίγη ώρα, και σε αυτή την περίπτωση να δεις την πιθανότητα χρήσης ενός μικρού ξεχωριστού τροφοδοτικού. Για on/off μαζί με την οθόνη θα χρειαστεί πατεντούλα (ρελεδάκι; )
Edit: Γράφαμε μαζί με τον Απόστολο![]()
ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΓΙΑ ΡΕΛΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?
Δεν έχει κάμια σημασία τι σπούδασες. Σημασία σε αυτή την ζωή έχει το τι λαχταράει η καρδιά σου να ακολουθήσεις....
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ? ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ
αν μπορούσα από τις φωτο να σου υποδείξω από που θα πάρεις εντολή για on-off, θα ήμουνα η/ θεός, η/ ανεύθυνος...
σχέδιο ...είναι το σχηματικό διάγραμμα του κυκλώματος της tv....πως αλλιώς να το διευκρινίσω;;
από κει θα μπορούσα να δω και να σου πω: από κει και κει και κει μπορείς να πάρεις μια εντολή για να οπλίσεις ένα MOSFET, η/ ένα ρελλε...
η/ θα σου πω το πιο ....πρακτικό: βάλε πολύμετρο , μέτρα τάσεις, βρες μια που να μετρά μόνο με την tv στο on...
K3638, όπου RL το φορτίο, τα led στην περίπτωσή μας, όπου RG μια αντίσταση από 10KΩΜ μέχρι 1000KΩΜ
....έχω χρησιμοποιήσει MOSFET, αντί για ρελλε, σε led φωτισμό στο σπίτι, με εκπληκτικά αποτελέσματα, αφού δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο ένα MOSFET!
....τζάμπα, τα έχω βγάλει από παλιά motherboard, έχουν πολύ μικρή "εσωτερική αντίσταση" (4-5 μιλιωμ) , μπορούν να κόβουν 15 - 20 Αμπέρ!!