^^ Ετσι ακριβως..Αρκετες φορες μου εχει τυχει "αρπαγμενο" BIOS αλλα δεν εφταιγε η μπαταρια του..
Επισης πολυ μα πολυ δυσκολα να αρπαξει επεξεργαστης,ειναι το τελευταιο που θα κοιταξεις.
^^ Ετσι ακριβως..Αρκετες φορες μου εχει τυχει "αρπαγμενο" BIOS αλλα δεν εφταιγε η μπαταρια του..
Επισης πολυ μα πολυ δυσκολα να αρπαξει επεξεργαστης,ειναι το τελευταιο που θα κοιταξεις.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Χμμμμμμμμμ.... Πρέπει νά'χω χάσει πολλά επισόδεια!
Ρε παιδιά υπολογιστής δεν είναι εκείνο το πράγμα με τις μπομπίνες, τα πολλά φωτάκια, τις ηλεκτρονικές λυχνίες, που πιάνει 1~2 δωμάτια χώρο, και τελειώνει σε ένα κασόνι με οθόνη και ένα πληκτρολόγιο;
UNIVAC-I
Καλησπέρα σε όλους! Πρώτο μου post εδώ Η απορία μου είναι η εξής... στην αρχή με το πάτημα του button δούλευε 2 sec ο ανεμιστήρας και σταματούσε, ταυτόχρονα ξεκινούσαν απανωτά μπιπ, με την οθόνη νεκρή σε όλο αυτό το διάστημα. Μετά από 30 επανεκκινήσεις δουλεύει η οθόνη κανονικά; Η διαφορά τώρα είναι μόνο οτι δεν ακούγεται το μπιπ και δουλεύει ο ανεμιστήρας; Σε όλο αυτό το διάστημα δείχνει κάτι οτι μετά την εκκίνηση πήγε στο επόμενο βήμα, οτι προσπαθεί να μπει στο λειτουργικό; Φυσικά δε μπορείς να το δεις, αλλά αν έχεις μηχανικό δίσκο μπορείς να καταλάβεις αν έχει νεκρώσει...