Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Μέλος
    Όνομα
    Λευτερης
    Περιοχή
    Θεσ/νικη

Προεπιλογή Βοήθεια Πρόβλημα Μορρις. Δεν τραβάει νερά

Καλησπέρα σας, λοιπον εχω ενα μορρις πλυντηριο το οποιο η βαλβιδα που τραβάει νερο μια ανοιγει μια κλεινει και ξανα και ξανα το θεμα ειναι οτι το μετρησα με πολυμετρο και δεν εχει θεμα η βαλβιδα αλλα το οτι μια δινει 220βολτ οποτε ανοιγει και τραβάει νερο μια σταματάει 0 βολτ και κλεινει η βαλβιδα. εβγαλα πλακετα την πηγα για φτιαξιμο σε ηλεκτρονικό που ασχολείται μονο με τέτοια μου ειπε οτι στην πλακετα ολα ειναι καλα δες το μοτερ. Ετσι εγω ειδα το μοτερ απο κατω η αληθεια ειναι οτι χρειάζεται καρβουνακια είχε κομμενο το καλώδιο απο το ενα καρβουνακι. Ερώτηση...υπάρχει περιπτωση γι αυτό τον λόγο να μου κανει ιστορίες? Έχετε να μου προτείνετε εσεις κατι αλλο να ελέγξω? Σκέφτηκα να δώσω απευθείας ρευμα στην βαλβιδα 220Βολτ να δω 100% οτι ειναι καλή.

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

"Σκέφτηκα να δώσω απευθείας ρευμα στην βαλβιδα 220Βολτ να δω 100% οτι ειναι καλή." μπορείς να το κάνεις, αρκεί να αποσυνδέσεις τους ακροδέκτες....

Αν το μοτέρ ξεμείνει από καρβουνάκια, το ηλεκτρονικό κύκλωμα το "βλέπει", και δεν αφήνει το πλυντήριο να ξεκινήσει....
    Φτιάξε πρώτα το μοτέρ - ΕΙΝΑΙ απαραίτητο, και νομίζω δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο....άρα άσε την δοκιμή της βαλβίδας εισαγωγής για μετά...

Μέλος
    Όνομα
    Λευτερης
    Περιοχή
    Θεσ/νικη

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολυ sofosalγια την γρήγορη απάντηση ναι και εγω αυτο πρωτα απ'ολα σκεφτηκα. αν καποιος εχει διαφορετική γνώμη δεκτη.

Μέλος
    Όνομα
    Λευτερης
    Περιοχή
    Θεσ/νικη

Προεπιλογή

Λοιπόν σημερα ολοκληρώθηκε η βλάβη τελικα εφταιγαν οντως τα καρβουνάκια και εκανε τρελα το πλυντηριο. Εβαλα 2 πλυντηρια και ολα καλα. Ευχαριστώ και πάλι Απόστολε.

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lefteris251 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν σημερα ολοκληρώθηκε η βλάβη τελικα εφταιγαν οντως τα καρβουνάκια και εκανε τρελα το πλυντηριο. Εβαλα 2 πλυντηρια και ολα καλα. Ευχαριστώ και πάλι Απόστολε.
    Μπράβο Λευτέρη! Χαίρομαι που το κατάφερες, η αλληλοβοήθεια είναι μια πολύ καλή λύση τελικά!!

Παρόμοια Θέματα

1. [Indesit] Δεν σταματά να αντλεί νερό.
    από anak στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-15, 20:41
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-13, 12:16
  3. [Siemens] Πρόβλημα με φούρνο HL58259EU...Βοήθεια..
    από bouklas22 στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-13, 21:00
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-12, 22:43
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-11, 08:16

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι