Δεν είναι για να γελάς φίλε μου. Απορώ πώς κοιμάσαι το βράδυ, ειδικά αφού έχεις και παιδιά στο σπίτι. Επιβάλλεται να βάλεις, όχι χτες, αλλά προχτές.
Δεν είναι για να γελάς φίλε μου. Απορώ πώς κοιμάσαι το βράδυ, ειδικά αφού έχεις και παιδιά στο σπίτι. Επιβάλλεται να βάλεις, όχι χτες, αλλά προχτές.
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
FILMAN (02-04-15)
Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στον αισθητήρα θέσης του τυμπάνου. Αφαίρεσε τον και καθάρισε σχολαστικά όλες τις επαφές του και στην πλακετίτσα που έχει πάνω και στην φίσα του καλωδίου.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelakis1914 : 26-03-15 στις 23:53
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολλους...Το ελυσα το προβλημα....Η πτωση τασης ηταν τελικα απο διαρροη λογο υγρασιας....ο αισθητηρας θεσης του τυμπανου ηταν καθαρος και διαβαζε κανονικα....
εχω και γω το ιδιο προβλημα ,πορει καποιος να με βοηθησει D06 ΠΩς ΑΠΟΚΤΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ
αν δοκιμάσεις εκτός πρίζας να γυρίσεις το τύμπανο του κάδου με το χέρι , γυρίζει εύκολα ή μήπως σφηνώνει ?
την πρόσβαση ανάμεσα κάδο και τύμπανο γιατί τη θέλεις , πήρε τίποτε ανάμεσα ?
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ D06
Η πιθανότερη αιτία για μένα είναι το σφάλμα να το προκαλεί ο αισθητήρας που έβαλα στην φωτογραφία μερικά posts πριν.
Πρόσβαση σε αυτόν έχεις αν αφαιρέσεις το όπως κοιτάμε το πλυντήριο πλαϊνό αριστερό καπάκι. Δεν ξέρω κατά πόσο έχεις τις γνώσεις να το προσπαθήσεις αλλά αν το επιχειρήσεις εδώ θα είμαστε να σε βοηθήσουμε.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ?
Όπως γράφω και παραπάνω σχολαστικό καθαρισμό στον αισθητήρα και τις επαφές του, το ίδιο στις φισέτες. Πρέπει να απομακρυνθεί όποια σκόνη, βρωμιά η οξείδωση έχει επικαθίσει σε αυτά.