Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....νομιζω πως ειχε φραπε , κομπολοι και τσιγαρο οταν σου απαντουσε!!!.......
    Θα συμφωνήσω με επιφύλαξη, ως προς το 'περιεχόμενο' του τσιγάρου.... Καπνό νά 'χε; Πριονίδι νά 'χε; ...Ή τίποτα σχετικό με 'τούφα';
    Προσωπικά κλίνω προς το τελευταίο. Διότι μαζί με τη φραπεδιά και την κομπολογιά, μάλλον τον 'πέτυχες' σε κάποια teleconference με τίποτα περίεργα όντα, σε άλλα πεδία/επίπεδα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......παρολαυτα εισαι για αμεση επιστροφη χρηματων.
    Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα! Σκίσ' τους!!
    Αν μπορούσες.... Πάρ' τους και τα σώβρακα! Με το βαρέλι, κι όξω απ' το σαλούν!!
    Δεν θά 'λεγα όχι, όμως, και για κάτι τέτοιο:

Κάνουμε, που κάνουμε τη σκατιά, το ρίχνουμε και στην ειρωνική βαθυστόχαστη φιλοσοφία! Μηδενικός (και <0) σεβασμός προς τον πελάτη!...

Και αφού κατοχυρώσεις-πάρεις πίσω τα λεφτούλια σου, στείλε στο τσακάλι (που σου έγραψε το βαθυστόχαστο) την άλλη ανταπάντηση (είναι Γερμανική βαθυστόχαστη μ@λ@κία ....κάνει και ρίμα στα Γερμανικά): "Warum ist die Banane krumm?" = "Γιατί η μπανάνα είναι καμπύλη (στο σχήμα της);"...........Σωκρατικό Επίπεδο!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 02-04-15 στις 14:09 Αιτία: Προσθήκες διαμορφώσεις

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Εστειλα δυο φορες στο ebay για να μου επιστραφουν τα χρηματα και η απαντηση ηταν η εξης:

The seller has responded to you and offered another solution to resolve this issue.
    Seller's message:
    'Hello, All our packages are insurable. if a harm would have been at the package, we would settle it immediately. but package is ok and they have already built the broken display. bottom right clearly break so do these stripes, etc. Regards displayengel-team'

If you're satisfied with this solution, please let the seller know by sending a message in the Resolution Center. If you don't want to accept this offer, we encourage you to contact the seller and offer a solution that you'd be happy with.

You can also view the details of this request in the Resolution Centre.

Note: eBay Money Back Guarantee only applies to items purchased with PayPal. Please read the eBay Money Back Guarantee policy for more details.

Δεν εχω δει χειροτερους επαγγελματιες απο αυτους. Τι γινεται τωρα?

Μέλος
    Όνομα
    filam
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μπορεί να είναι και ταινία αλλα....εγώ ποντάρω ότι σου έστειλαν επίσης χαλασμένη οθόνη. Δοκίμασε κατα τη λειτουργία να δεις αν κουνήσεις ελαφρά την καλωδιοταινία αλλάζει κάτι (με πολύ προσοχή όμως!!!). Έλεγξε και ότι έχεις τοποθετήσει καλά την καλωδιοταινία στην καινούργια οθόνη. Αν και όπως το βλέπω ...monitor ειναι το πρόβλημα.

Το avatar του χρήστη crc78
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρυσόστομος
    Περιοχή
    Βολος

Προεπιλογή

Για μένα ζήτησε τους αντικατάσταση και ότι απλά έτσι έφτασε η οθόνη , απευθύνσου και στο support της ebay !! Εσύ δεν πλήρωσες με paypal ???
    Think Different .....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παιδια δεν παιζει τιποτα με την καλωδιοταινια. Αφου εβαλα αλλη οθονη απο αλλο λαπτοπ με την ιδια καλωδιοταινια και παιζει μια χαρα. Η οθονη που μου εστειλαν ειναι ελλατωματικη ή χτυπημενη. Το θεμα ειναι οτι συνεχως αποφευγουν να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Επισης το τελευταιο μηνυμα που μου εστειλαν ειναι το εξης:

The seller has responded to you and offered another solution to resolve this issue.
    Seller's message:
    'Hello, they are right you can not prove where the break is happening. but no one builds a broken display. ok we do not want to upset too. I can offer them a new display with shipping for 35, - Euro. Regards displayengel-team'

If you're satisfied with this solution, please let the seller know by sending a message in the Resolution Center. If you don't want to accept this offer, we encourage you to contact the seller and offer a solution that you'd be happy with.

You can also view the details of this request in the Resolution Centre.

Note: eBay Money Back Guarantee only applies to items purchased with PayPal. Please read the eBay Money Back Guarantee policy for more details.

Θελουν δηλαδη να πληρωσω μια αλλη οθονη και να δωσω 35 ευρω ακομα αν καταλαβα καλα. Ελεος δεν τους εμπιστευομαι ασε που ειναι και πολυ ειρωνες. Βρε παιδια για βοηθηστε εδω. Πες οτι αυτος ειναι καφρος και δεν δεχεται τιποτα. Μπορω να κανω κατι αλλο αμεσα με το ebay γιατι δεν τις ξερω αυτες τις συναλλαγες και τα δικαιωματα μου? Τι ειναι αυτο που λεει ebay Money Back Guarantee policy?

Ναι φιλε μου με paypal πληρωσα.

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

στο resolution center , ανοιξες θεμα;
    εκει επιλεγεις , ή να σου δοθει φουλ ριφαντ η να σου στειλουν αλλο αντικειμενο.

απλα αρνησου αυτο που σου ειπε.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Ναι βεβαια εχω ανοιξει θεμα στο resolution center. Πολλες φορες εχουμε απαντησει ο ενας στον αλλον αλλα εκεινοι θελουν να μου πουλησουν φτηνοτερα μια αλλη οθονη κι εγω θελω επιστροφη χρηματων και να παρουν τη χαλασμενη πισω.

Το avatar του χρήστη crc78
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρυσόστομος
    Περιοχή
    Βολος

Προεπιλογή

Ωραία τότε τοποθετήσου ότι είτε ήρθε χαλασμένη , είτε οτι κατα την μεταφορά χάλασε, όπως και να έχει σε εσένα δεν ήρθε ποτέ λειτουργική...
    Πες ότι θα τους κάνεις αρνητική αξιολόγηση (στο ebay) Και ότι απλά θες τα λεφτά σου πίσω...
    Αρκετοί έχουν κάποιο ελάχιστο χρόνο επιστροφής ελαττωματικού υλικού ή γενικός επιστροφής του προϊόντος ... αυτοι έχουν κάτι τέτοιο στην αγγελία τους ? Και αν τόνισε το και αυτο
    Think Different .....

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vamei Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....Δεν εχω δει χειροτερους επαγγελματιες απο αυτους. Τι γινεται τωρα?
    Μην το λες! Μην το λες! Παντού έχει τέτοια φυντάνια ο μπακσές! Και στις τέσσερεις γωνιές του κόδμου!
    Μην κάνεις δηλώσεις, και ειδικά τέτοιου είδους! Ποτέ δεν ξέρεις, πότε η ζωή σου, έχει τα κέφια της, για να σου κάνει καψόνια.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 03-04-15 στις 08:56

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Θαθελα να σας ρωτησω κατι. Διαρκως στελνω και μου στελνουν πισω μηνυματα μεσω ebay. Δεν συμφωνουμε. Ποιο ειναι το επομενο βημα? Ξερει καποιος να μου πει? Δεν πρεπει το ebay και η paypal να επεμβουν? Ξερει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω? Μεσα απο το resolution center του ebay εκανα ο,τι ηταν να κανω (δηλαδη στελναμε μηνυματα ο ενας στον αλλον πωλητης - αγοραστης δεν συμφωνουμε). Μετα? Εννοω παιδια, πρακτικα σαν να ειμαι παιδακι. Που παταω στο ebay και paypal για να ζητησω σ' αυτους να βρουμε τις διαφορες κι οχι στον seller?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Προβλημα με HP G62 Λαπτοπ
    από billtech στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-14, 16:31
  2. [Φορητός Η/Υ] προβλημα με οθονη λαπτοπ toshiba l505d δεν αναβη η οθονη
    από giorgos thesalonikh στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-13, 21:42
  3. [Φορητός Η/Υ] Λαπτοπ ACER και προβλημα με RESTART
    από billtech στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά