Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή προβλημα με οθονη λαπτοπ lenovo

Γεια σας παιδια. Σε ενα λαπτοπ lenovo g550 ειχε πατηθει με τα δαχτυλα η οθονη και σπασαν τα χρωματα (pixels).
    Αγορασα μια οθονη απο ebay και μου εβγαλε μια διαφορετικη εικονα αλλα επισης προβληματικη.
    Αναρωτιεμαι μηπως φταιει κατι αλλο ή μου εστειλαν ελλατωματικη οθονη. Τι νομιζετε εσεις?

Εστειλα στην εταιρεια στο εξωτερικο (Γερμανια) ενα email οτι η οθονη ειναι ελλατωματικη με φωτογραφια και μου απαντησαν ως εξης:

Hello,

why they are building a broken display a? all our packages are
    insured. We only ship new, certified displays out. Please packet to
    photos from.

Καταλαβαινετε τι εννοει γιατι θα ξεχασω και τα αγγλικα μου.

Επισης συνδεσα το λαπτοπ με εξωτερικη οθονη και δουλευει μια χαρα.
    Ηθελα επισης να ρωτησω μπορω να συνδεσω οθονη απο οποιοδηποτε λαπτοπ για να τσεκαρω αν δουλευει, εννοωντας οτι η συνδεση οθονης (το κλιπ) ειναι ιδιο σε ολα τα λαπτοπ? Για να παρω την οθονη απο ενα λαπτοπ που εχω με χαλασμενη μητρικη για να κανω το τεστ?
    Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη crc78
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρυσόστομος
    Περιοχή
    Βολος

Προεπιλογή

Στείλε τους τις φωτό όπως σου λένε , απλά πες τους ότι μπορεί να χτύπησε στην μεταφορά ...
    Επίσης δεν ειναι σίγουρο ότι θα σου κάνει η οθόνη απο το άλλο λάπτοπ , πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις , αλλά έλεγξε την καλωδιοταινία (κλιπ) πρώτα πριν τη συνδέσεις....
    Think Different .....

Το avatar του χρήστη eleCtroAsxetos
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

αντε πες οι οριζόντιες κάθετες αλλοιώσεις να είναι από καλωδιοταινία, το σημάδι κατω δεξιά σύσκολο να μην είναι ελλατωματική οθονη θεωρώ.

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει - ειδικά στη πρώτη φωτο το δεξί μέρος της οθόνης με τη διάχυτη μαυρίλα - κατά 99,99% τα 'χει παίξει η οθόνη.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
    Τελικα εβαλα μια οθονη απο ενα αλλο λαπτοπ που ειχα και δουλεψε μια χαρα. Οποτε μου εστειλαν ελλατωματικη οθονη. Τους εστειλα τις φωτογραφιες και περιμενω απαντηση τους. Υπαρχει περιπτωση να μου αρνηθουν επιστροφη χρηματων και τι μπορω να κανω γι' αυτο?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Athina

Προεπιλογή

Σε γενικές γραμμές είναι ο λόγος σου απέναντι στο δικό τους.... αφού όμως η συναλλαγή εγινε μέσω paypal και ebay μπορείς να βγάλεις μεσω ebay buyer protection. Η σελιδούλα εδω θα σε κατατοπήσει http://pages.ebay.com/ebay-money-back-guarantee/ όπως και από το paypal άνοιξε case για refund. Ολα αυτά όμως γενικά τα κάνουμε αν είμαστε σίγουροι οτι δεν υπάρχει περίπτωση να καναμε κατι λάθος κατα την αντ/ση με αποτέλεσμα να σπασαμε-πιεσαμε παραπάνω την οθόνη από οτι έπρεπε. Δεν το λέω από κακία σε όλους μπορεί να συμβεί !! (και εχει συμβει) Συνήθως εντός ευρώπης οι συσκευασίες (τουλαχιστον οσες εχουν έρθει στα δικά μου χέρια|) ειναι πολυ προσεγμενες. Λογικά θα σου ζητήσουν και photo απο την συσκευασία .
    Αυτα και καλή τυχη από εμενα!!!!

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

''why they are building a broken display a?''

''γιατι κατασκευαζουν χαλασμενα ντισπλευ ε?"

νομιζω πως ειχε φραπε , κομπολοι και τσιγαρο οταν σου απαντουσε!!!

η βλαβη αυτη ειναι κατα πασα πιθανοτητα απο το τελευταιο σταδιο που κλεινει το μεταλλικο τελαρο(πλαισιο).
    κατω δεξια η γωνια εχει πιεστει, εσπασε και γιαυτο οι καθετες.

παρολαυτα εισαι για αμεση επιστροφη χρηματων.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και για το ενδιαφερον. Η οθονη προσεχτηκε απο εμενα σαν ναταν εργο τεχνης. Δεν την αγγιξα καν στο λειτουργικο της μερος αλλα μονο απο το πλαισιο γυρω γυρω. Αλλωστε δεν ειναι μονο αυτο το σημαδι κατω στη γωνια και οι γραμμες δεξια αλλα τρεμοπαιζει εως να μη φαινεται καθολου καποιες φορες η επιφανεια εργασιας και το κοντραστ ειναι θαμπο. Οντως μου ζητησαν να φωτογραφησω την συσκευασια. Θα κανω ο,τι με συμβουλεψατε με paypal και θα δουμε τη συνεχεια. Παλι ευχαριστω πολυ!

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....νομιζω πως ειχε φραπε , κομπολοι και τσιγαρο οταν σου απαντουσε!!!.......
    Θα συμφωνήσω με επιφύλαξη, ως προς το 'περιεχόμενο' του τσιγάρου.... Καπνό νά 'χε; Πριονίδι νά 'χε; ...Ή τίποτα σχετικό με 'τούφα';
    Προσωπικά κλίνω προς το τελευταίο. Διότι μαζί με τη φραπεδιά και την κομπολογιά, μάλλον τον 'πέτυχες' σε κάποια teleconference με τίποτα περίεργα όντα, σε άλλα πεδία/επίπεδα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......παρολαυτα εισαι για αμεση επιστροφη χρηματων.
    Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα! Σκίσ' τους!!
    Αν μπορούσες.... Πάρ' τους και τα σώβρακα! Με το βαρέλι, κι όξω απ' το σαλούν!!
    Δεν θά 'λεγα όχι, όμως, και για κάτι τέτοιο:

Κάνουμε, που κάνουμε τη σκατιά, το ρίχνουμε και στην ειρωνική βαθυστόχαστη φιλοσοφία! Μηδενικός (και <0) σεβασμός προς τον πελάτη!...

Και αφού κατοχυρώσεις-πάρεις πίσω τα λεφτούλια σου, στείλε στο τσακάλι (που σου έγραψε το βαθυστόχαστο) την άλλη ανταπάντηση (είναι Γερμανική βαθυστόχαστη μ@λ@κία ....κάνει και ρίμα στα Γερμανικά): "Warum ist die Banane krumm?" = "Γιατί η μπανάνα είναι καμπύλη (στο σχήμα της);"...........Σωκρατικό Επίπεδο!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 02-04-15 στις 14:09 Αιτία: Προσθήκες διαμορφώσεις

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Εστειλα δυο φορες στο ebay για να μου επιστραφουν τα χρηματα και η απαντηση ηταν η εξης:

The seller has responded to you and offered another solution to resolve this issue.
    Seller's message:
    'Hello, All our packages are insurable. if a harm would have been at the package, we would settle it immediately. but package is ok and they have already built the broken display. bottom right clearly break so do these stripes, etc. Regards displayengel-team'

If you're satisfied with this solution, please let the seller know by sending a message in the Resolution Center. If you don't want to accept this offer, we encourage you to contact the seller and offer a solution that you'd be happy with.

You can also view the details of this request in the Resolution Centre.

Note: eBay Money Back Guarantee only applies to items purchased with PayPal. Please read the eBay Money Back Guarantee policy for more details.

Δεν εχω δει χειροτερους επαγγελματιες απο αυτους. Τι γινεται τωρα?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Προβλημα με HP G62 Λαπτοπ
    από billtech στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-14, 16:31
  2. [Φορητός Η/Υ] προβλημα με οθονη λαπτοπ toshiba l505d δεν αναβη η οθονη
    από giorgos thesalonikh στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-13, 21:42
  3. [Φορητός Η/Υ] Λαπτοπ ACER και προβλημα με RESTART
    από billtech στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά