αν είναι από το lidl έχει 3 χρόνια εγγύηση. πήγαινέ το πίσω να πάρεις άλλο. έχεις την απόδειξη?
αν είναι από το lidl έχει 3 χρόνια εγγύηση. πήγαινέ το πίσω να πάρεις άλλο. έχεις την απόδειξη?
Να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος της δράσης,και να δρας σαν άνθρωπος της σκέψης...
Ποτέ δεν νικάς έναν ηλίθιο ,θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγο πείρας.
www.drakotrypa.gr
την έχω, αλλά έχει 2 χρόνια. Θα βάλω 2 στα 7.4/2600 στο 20ευρω. Υπάρχει καμιά επιλογή μάρκας?
Στην Δωδεκανήσου έχει κάποιες Panasonicκαι μια GP, από αυτές βλέπω την Panasonic NCR18650B 3.6V/3400mAh, τι λέτε αξίζει σαν μπαταρία?
Οι 18650 βγαίνουν με κύκλωμα προστασίας και χωρίς (protected, unprotected) μετράει καθόλου σαν επιλογή?
Καλημερα για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.Εχω το εν λογο σκουπακι και οταν παταω το διακοπτη αναβοσβηνει το λεντ και απο το μοτερ ακουγεται ενα τακ τακ στην ιδια συχνοτητα με το λεντ.Βοηθησα το μοτερ με το χερι αλλα δεν αλλαξε κατι.Μετρησα με ανοικτο διακοπτη τη μπαταρια και δειχνει σταθερα 8,46.
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Το φορτιζω , δειχνει να φορτιζει κανενα πενταλεπτο, και μετα τακ-τακ.
Καμια ιδεα?
Επισης το λινκ με τις batteries δε λειτουργει. ΚΑποια προταση με φρεσκο (σε λειτουργια) λινκ?