Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

ξυδι(ή ακομη και χλωρινη για τους πιο hardcore) στην θηκη του απορρυπαντικου και καθαριζουν και ξεβουλωνουν τα παντα.Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα το σκευτομαι να το δοκιμασω οχι βεβαια τωρα που μολις αλλαχτηκε η θερμμικη αντισταση αλλα σε μερικους μηνες.Δουλευει οντως ή προκειται για αστικο μυθο?
    Κοίτα ποιες απόψεις έχω . (ειδικός στην εξωτερική φθορά της αντίστασης από άλατα δεν είμαι ) . η 1η αντίσταση η δική σου δεν χάλασε από τα άλατα αλλά από αστοχία υλικού (δεν είναι δυνατόν σε 1,5 χρόνο μέσα) .και το χειρότερο από αστοχία κατασκευής μελέτης της συγκεκριμένης αντίστασης .

Είμαι "λάτρης " της "νορμάλ" αντίστασης δηλαδή , μου γεμίζουν στο μάτι για πιο αξιόπιστες αντιστάσεις οι μακριές και όχι οι κοντές . (κοντή είναι η δικιά σου αντίσταση ) .
    Παλιά οι αντιστάσεις είχαν μεγαλύτερο μήκος από την δικιά σου (σχεδόν κατά το 1/3 περισσότερο μήκος έως και διπλάσιες )

Τι σημαίνει αυτό?
    Η Αντίσταση η παλιά με το μεγαλύτερο μήκος (π.χ. ισχύος ας πούμε 2000W ) η ένταση με την οποία ζεσταινόταν η αντίσταση ήταν πιο "απαλή" οπότε και δεν χαλούσαν με τίποτα , έβλεπες τέτοιες αντιστάσεις φουλ στα άλατα από τα χρόνια και φουσκωμένες σαν πεπόνια και αυτές δουλεύανε μέχρι δευτέρας παρουσίας .

Οι νέες αντιστάσεις και λόγω ανταγωνισμού εταιριών , προσπαθούν να την κάνουν σε 3 δευτερόλεπτα να ζεσταίνει ένα δεξαμενόπλοιο νερό .
    Δηλαδή ανεβάζουν την ισχύ από τα 2000W (που ήταν το "φρόνιμο" ) σε ισχυρότερη ισχύ . π.χ. 2500W / 2700W και το μήκος κιόλας κοντό . (όπως σε κάποια πλυντήρια πιάτων που παλιά έβλεπες την αντίσταση περιμετρικά του θαλάμου και τώρα τις χαντακώνουν μέσα σε μια χούφτα "σαλίγκαρο " με απίστευτη ισχύ . αυτό όμως ναι μεν ταχύτερο στην θέρμανση νερού αλλά θα κάνει και πιθανότατα ζημιά στην αντίσταση (θα στρεβλώσει το σίδερο κτλ ) ελπίζω να κατάλαβες που το πάω για την αντίσταση σου που κάηκε μέσα στον χρόνο.

Τώρα για τα άλατα (όπως παραπάνω σου εξήγησα για τις παλιές αντιστάσεις τις νορμάλ ) που δεν πάθαιναν τίποτα για χρόνια όσα άλατα και να είχαν επάνω τους , Για μένα προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα άλατα κάνουν τέτοια άμεση φθορά (στην αντίσταση) σε διάστημα ενός χρόνου . Αλλά η μεγάλη ισχύς τους . Η "αρπα κόλλα " μελέτη του κατασκευαστή , ο ανταγωνισμός του να παρουσιάσει κάτι "γρηγορότερο " κάτι που να πιάνει τα 3" επιτάχυνση στα 100 μέτρα .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 10-03-15 στις 20:09

Παρόμοια Θέματα

1. [Candy] Candy cn 55 at
    από sobrastn στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-14, 19:54
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-14, 18:14
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-14, 12:36
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-13, 13:35