Γεια σου Chip. Τα digitizer έχουν chip πάνω στο flex. Στην δική σου περίπτωση (που δεν δούλευε η οθόνη σε όλη την επιφάνεια) ήταν 99,9% πρόβλημα κάποιας επαφής, είτε στο κούμπωμα είτε κάποια επαφή στο ολοκληρωμένο. Δεν θα με παραξένευε κάτι τέτοιο. Οι δικές μου περιπτώσεις είναι από διαφορετικά κινητά και με διαφορικό ανταλλακτικό εμπορίου κάθε φορά, με μηδέν ανταπόκριση πουθενά. Μόνο το backlight των κουμπιών επαφής άναβε. Δεν γίνεται ένα ανταλλακτικό να παίζει σε μερικά κινητά μόνο, όπως μου είπαν από τα καταστήματα που μίλησα (μου είχαν πει ότι σε ορισμένα δούλεψε ενώ σε κάποια άλλα όχι). Γι' αυτό υποψιάζομαι τις εκδόσεις λογισμικού. Στην αντιπροσωπία ρώτησα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δηλαδή αν χρειάζονταν να τους αναφέρω κάποιο συγκεκριμένο κωδικό από το κινητό για να έχω το σωστό ανταλλακτικό, και μου είπαν πως όχι. Τους είχα αναφέρει το πρόβλημα που είχα αντημετωπίσει με το Lumia και μου είπαν μόνο πως δεν δούλεψε γιατί δεν ήταν γνήσιο.
Μόλις άρχισα να υποψιάζομαι το λογισμικό και το έψαξα στο google, βρήκα το link που ανέβασα στο πρώτο ποστ. Δεν είναι περίεργο που ενώ είχε τοποθετημένο ημιτασιόν digitizer, ενώ στην αρχή δούλευε, μετά από update "νέκρωσε" η αφή;
Μου κάνουν πολύ περίεργα όλα αυτά.