Ευχαριστω για το σχεδιο και τις οδηγιες σου θα το παλεψω.Εαν εχεις κατι αλλο να μου πεις μπορεις να μου γραψεις.
Ευχαριστω για το σχεδιο και τις οδηγιες σου θα το παλεψω.Εαν εχεις κατι αλλο να μου πεις μπορεις να μου γραψεις.
Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το μοτέρ του δίσκου και φυσικά να μην ζεσταίνει και να φταίει τον μπουτον τις πόρτας; εάν δεν δουλεύει το μπουτον πόρτας δεν δουλεύει τίποτα;
Αν δεν κλείσει σωστά η πόρτα (το μπουτον στην πορτα αυτό ελέγχει ουσιαστικά) , δεν δουλεύουν σίγουρα τα μικροκύματα (όμως μπορεί να γυρνάει κανονικά ο γυάλινος δίσκος) ,για λόγους ασφαλείας.
Σε κάποια μοντέλα ίσως να μην δουλεύει τίποτα (ούτε να γυρνάει ο δίσκος ).
Οκ ευχαριστω!
Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα μπροστα γιατι εχει ενα μαυρισμα η μυτη Μαγνετρον, πισω τα τυλιγματα ειναι ενταξει ωμικα.
Στον δικό μου η βλάβη ήταν στον χρονοδιακόπτη. Όλα δούλευαν εκτός από το να ζεσταίνει.
ΠΡΟΣΟΧΉ μην δώσετε ρεύμα στο μάγνετρον χωρίς ο φούρνος να είναι κλειστός από παντού. Κίνδυνος σοβαρής σωματικής βλάβης.
Το θεμα ειναι πως να μπορω να δοκιμασω την μαγνετρον εαν δουλευει.Γιατι οταν ηταν ολα μονταρισμενα αφου εκανα μια δοκιμη εαν ζεσταινει και δεν ζεσταινε αφου τον εκλεισα μετα μετρησα εαν υπαρχει ταση επανω στον πυκνωτη ειχε ταση και σιγα σιγα ξεφορτωνε γιαυτο εβγαλα την μαγνετρον εξω. Στα βιντεο που εχω δει ολες οι μαγνετρον ειναι καθαρες μπροστα στην μυτη εν αντιθέσει η δικια μου εχει ενα μαυρισμα οπως φαινονται στις φωτογραφιες.Εαν καποιος γνωριζει η μυτη μπροστα ωμικα πρεπει να δειχνει γεφυρωμα με το σωμα;