Σελίδα 105 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 55595103104105106107 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.041 έως 1.050 από 1143

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αμύνταιο

Προεπιλογή

Έχει δυο μπάρες για να στηρίζεται η πλακέτα τις τρύπησα και έβαλα ψιλές βίδες για να κάθεται η πλακέτα πάνω στις βίδες και πρόσθεσα άλλες 2 με το ίδιο τρόπο για να στηρίζεται καλύτερα και έτσι δεν είχα πρόβλημα κάμψης σε περίπτωση που είναι μεγάλη,δε με απασχολούσε η εγγύηση.Νομίζω γύρω στα 120 ευρώ τον είχα πάρει, αν κάνεις ένα απλό search θα βρείς αρκετούς σε αυτήν την τιμή.Πάντως είναι λίγο μικρός σε watt τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, αργότερα έφτιαξα έναν με 4 hts/1 των 600 watt η κάθε μια βρήκα την υγειά μου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παντελής
    Περιοχή
    αΘΉΝΑ

Προεπιλογή

120 ειναι νορμαλ. εδω βλεπω με μεταφορικα 180 και 200 και τοσα πολλα εγω δεν διαθετω. αν βρειτε η ξερετε κανα λινκ μέχρι τα 120 που μου λες και απο ευρωπη νομιζω ειναι οκ.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Liaskas774 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει δυο μπάρες για να στηρίζεται η πλακέτα τις τρύπησα και έβαλα ψιλές βίδες για να κάθεται η πλακέτα πάνω στις βίδες και πρόσθεσα άλλες 2 με το ίδιο τρόπο για να στηρίζεται καλύτερα και έτσι δεν είχα πρόβλημα κάμψης σε περίπτωση που είναι μεγάλη,δε με απασχολούσε η εγγύηση.Νομίζω γύρω στα 120 ευρώ τον είχα πάρει, αν κάνεις ένα απλό search θα βρείς αρκετούς σε αυτήν την τιμή.Πάντως είναι λίγο μικρός σε watt τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, αργότερα έφτιαξα έναν με 4 hts/1 των 600 watt η κάθε μια βρήκα την υγειά μου.
    μπορείς να βγάλεις καμιά φωτό με αυτό που έφτιαξες?
    ή να δώσεις κανένα λινκ, και τα υλικά αν μπορούσες...

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αμύνταιο

Προεπιλογή

Καλησπέρα μέσα στο θέμα θα βρεις αρκετό υλικό ώστε να το κατασκευάσεις!
    Με την πρώτη ευκαιρία ανεβάζω και φωτογραφία!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παντελής
    Περιοχή
    αΘΉΝΑ

Προεπιλογή

παιδια μια ερωτησουλα... εχω τον 968a+ και θελω εναν preheater. βρισκω τον t -8280 150€. αξιζει να τον παρω να τον συνδειασω με το 968α+ η να κανω λιγο υπομονη και να παρω κανεναν σταθμο ir μεχρι 350-400€ ??? ποια ειναι η γνωμη σας?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χίος

Προεπιλογή

Γεια σας ρε παιδια.Δε ξερω αν ειναι ακομα ενεργο το ολο θεμα,αλλά επειδη διαβασα ολο το αρθρο και επειδη θα ηθελα να ασχοληθω με το αντικειμενο (ερασιτεχνικα) θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα.Η αγορα του Aoyue 853 preheater και του σταθμου Aoyue 852 συμφερει να γινει απο Ελλαδα?Tο ενα το εχω βρει σε 1 site ( http://www.wap5.gr/product_info.php?...ts_id=7537&s=1 ) και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να το παρω απο εδω.Αν οχι,να μπω στο site της Aoyue ή να δω καπου αλλου?
    Σας ευχαριστω για καθε απαντηση

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δημήτρη καλημέρα,
    γιατί δεν κοιτάς και Ebay ή Aliexpress να δεις τι τιμές παίζουν κι εκεί. Πάντως για ερασιτεχνική χρήση το να αγοράσεις preheater και σταθμό κόλλησης-αποκόλλησης το βρίσκω λίγο υπερβολικό εκτός κι αν ασχολείσαι πολύ χρόνο με ηλεκτρονικά και επισκευές

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χίος

Προεπιλογή

Φιλε Μανωλη επειδη εχω στα χερια μου 2 χαλασμενους υπολογιστες και μερικες μητρικες για πεταμα, θα ηθελα να ασχοληθω με το reflow και το rebowling γιατι μου φαινεται ενδιαφερον.Με ηλεκτρονικα δεν εχω ασχοληθει πολυ,αλλα με επισκευες γενικοτερα κατι καταφερνω.Απο ebay δε μπορω να βρω τον Aoyue 853 preheater.Τον Aoyue 852 τον βρισκω αλλα τα μεταφορικα ειναι πολλα.
    Μηπως ο φιλος leosedf μπορει να μας δωσει τα "φωτα" του?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MITSOSCHIOS : 18-02-15 στις 17:08

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χίος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ευχαριστω φιλε Γιωργο.τον 852 λεςνα τον παρω πακετο απο το ιδιο μαγαζι?ειμαι περιεργος να δω ποσο θα ειναι τα μεταφορικα.θα τους ρωτησω.

Σελίδα 105 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 55595103104105106107 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας