Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Βγάλε μια φωτογραφία το πλυντήριο σου από πλάγια.
    99% δεξιά - αριστερά θα πρέπει να έχει σχισμή σαν να χωρίζει στα δυο. Αν ναι, θα σου πω πως ανοίγει για να κάνεις την δουλειά σου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από duvdev Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγάλε μια φωτογραφία το πλυντήριο σου από πλάγια.
    99% δεξιά - αριστερά θα πρέπει να έχει σχισμή σαν να χωρίζει στα δυο. Αν ναι, θα σου πω πως ανοίγει για να κάνεις την δουλειά σου.
    Εδώ φαίνεται πως ανοίγει από την πρόσοψη μόνο. Δεν ξέρω τι να πω με αυτή τη σχεδίαση.

Ευχαριστώ και πάλι για την προθυμία σας.Να συμπληρώσω ότι έκανα τη μέση μου ...πέτρα και το ξάπλωσα το πλυντήριο για να δω αν υπάρχει ρεγουλατόρος. Αποτέλεσμα: τζίφος (γαλλικός) .

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

πολλά πλυντήρια πλέον δε βάζουν ρεγουλατόρο
    δες εδώ , είναι από άλλη μάρκα μήπως σε βοηθήσει
    https://www.youtube.com/watch?v=yC21q2-eAfI
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papadim Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ φαίνεται πως ανοίγει από την πρόσοψη μόνο. Δεν ξέρω τι να πω με αυτή τη σχεδίαση.

Ευχαριστώ και πάλι για την προθυμία σας.Να συμπληρώσω ότι έκανα τη μέση μου ...πέτρα και το ξάπλωσα το πλυντήριο για να δω αν υπάρχει ρεγουλατόρος. Αποτέλεσμα: τζίφος (γαλλικός) .
    Μου φαίνεται και που το ξάπλωσες δεν θα μπορέσεις να το βάλεις , και αν δεν έχει ρεγουλατόρ θα πρέπει να βρεις τον ίδιο ιμάντα με βάση τα νούμερα που αναφέρει πάνω σε αυτόν. (εδώ πράγματι είναι "βρώμα" το να μην βάζουν ρεγουλατόρ γιατί σε αναγκάζουν να τρέχεις να βρεις άλλους ιμάντες ενώ ο παλιός μπορεί να πάει για πολύ) άσε που κάποιοι άλλοι (που δεν πιάνουν τα χέρια τους) θα αναγκαστούν να φέρουν "Εξουσιοδοτημένο φοροεισπράκτορα της εταιρίας " για έναν ιμάντα.

Άκου φίλε Δημήτρη ξαναβάλτο στην θέση του και όρθιο .
    1) έχεις ανοικτό το επάνω καπάκι
    2) από επάνω βλέπεις την τροχαλία (την μεγάλη του κάδου) , και πιο κάτω βλέπεις την μικρή τροχαλία του μοτέρ . (βάλε και μια μπαλαντέζα με φως για να βλέπεις καλά.
    3) Κράτα τον ιμάντα με τα 2 χέρια ... κατέβασε τον από πάνω όπως κοιτάς και φρόντισε ο ιμάντας να περάσει κάτω από την μικρή τροχαλία του μοτέρ .
    4) Τέντωσε τώρα τον ιμάντα προς τα πάνω (φροντίζοντας ο ιμάντας που έχεις πιάσει από την μικρή τροχαλία του μοτέρ να μην βγει και το κρατάς τεντωμένο)
    5) και τώρα πλέον έχεις το άνετο , και αυτονόητα πιο κοντινή θέση για την επάνω τροχαλία , ξεκινάς να καβαλάς τον ιμάντα περιστρέφοντας την επάνω τροχαλία ... πανεύκολο και για κλάματα .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τη βοήθεια. Ο Πέτρος είχε δίκιο, ο ιμάντας μπαίνει σχετικά εύκολα όταν έχεις καθαρό μυαλό και είσαι ξεκούραστος. Βέβαια δεν κατάφερα ακόμη να το φτιάξω το ρημάδι καθώς βαρέθηκα να πηγαίνω σε μαγαζιά και να μου δίνουν λάθος ιμάντα (ούτε ο παλιός ήταν σωστός). Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι πράγματι δεν υπάρχει ρεγουλατόρος και πρέπει να παραγγείλω τον γνήσιο (30 ευρώ). Θα το κάνω αναγκαστικά και ελπίζω να μου στείλουν τον σωστό.

Καλή συνέχεια (και μακριά από τέτοια πλυντήρια!).

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι πράγματι δεν υπάρχει ρεγουλατόρος και πρέπει να παραγγείλω τον γνήσιο (30 ευρώ). Θα το κάνω αναγκαστικά και ελπίζω να μου στείλουν τον σωστό.
    Περίμενε μην βιάζεσαι ... (έχεις παχύμετρο?)
    δες το παρακάτω είναι ο ίδιος ιμάντας? (το 3ο κατά σειρά ) και έλεγξε τις διαστάσεις στα μικρότερα εικονίδια
    http://www.eaparts.gr/modelsearch.as...=2#prettyPhoto

Μέλος
    Όνομα
    ΣΩΤΗΡΗΣ
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

φιλε μου πηγεναι σε ενα μαγαζι με εργαλια και παρε ενα σπρει για ιμαντες και θα εισαι κομπλε. κολοφονιο το λενε νομιζω.

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] Brandt, DWE 400X πλυντήριο πιάτων
    από tatakis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-14, 17:11
  2. [Άλλη] Πλυντήριο άνω φόρτωσης Brandt
    από Ioanna Sideri στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-13, 22:32
  3. [Brandt] πλυντήριο Ρούχων Brandt WM601 δεν γυρνάει ο κάδος
    από SDrikos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 21