Αυτό το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί και σε άλλα μηχανήματα Sony Aiwa . Μόνο με Reset θα επανέλθει.Σχεδόν πάντα υπάρχει τέτοιο μικροδιακοπτάκι. Για ψάξε λίγο πιο προσεκτικά.
Αυτό το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί και σε άλλα μηχανήματα Sony Aiwa . Μόνο με Reset θα επανέλθει.Σχεδόν πάντα υπάρχει τέτοιο μικροδιακοπτάκι. Για ψάξε λίγο πιο προσεκτικά.
και ομως δεν βρισκω κατι και στο ιντερνετ εψαξα σε εικονες και αυτα αλλα τιποτα.. Εντυπωση μου κανει πως χωρις να γινει τιποτα μα τιποτα αρχισε ολα αυτα τα παλαβα :/
Συνήθως σ αυτά τα μηχανήματα reset γίνεται με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων. Ψάξε για service manual. Av έχουν οξειδωθεί οι επαφές των διακοπτών είναι σύνηθες να πατάς κουμπί και να παίρνει άλλη εντολή, γιατί τα κουμπιά είναι πάνω σ ένα διαιρέτη τάσης, κι αν η επαφή έχει αντίσταση βλέπει άλλη εντολή ο επεξεργαστής. Οπότε σ αυτή την περίπτωση θα φτιάξει αν κάνεις αυτό που είπε ο Χρηστος1978.
Αν παίρνει εντολές χωρίς να πατάς κανένα κουμπί μπορεί να φτιάξει με reset μπορεί και όχι.
Θα ψαξω στο ιντερνετ να βρω μανιουαλ μπας και βρω κατι , Αν εσεις βρειτε των συνδυασμο πειτε μου , Παντως γιατι ετσι τοσο ξαφνικα ? δεν ειχε δημιουργησει ποτε ουτε καποιο δειγμα π.χ να αλλαξει μια δυο φορες , @Δημητρης104 ναι αλλάζει μονο του χωρις να παταω καποιο κουμπι
Δοκίμασε να πατήσεις ταυτόχρονα τα κουμπιά Tuner/Band, Display/Demo και Menu2. Ισως μπει στο Key Check mode, όπως ένα παρόμοιο που έχω. Όταν πατάς κάποιο κουμπί πρέπει να σου βγάζει κάποιον κωδικό στο display. Με τον ίδιο συνδυασμό βγαίνεις.
Για reset Tuner/Band, Display/Demo και Menu3.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης104 : 17-11-14 στις 18:26
katmadas (21-11-14)