Κοίτα οι αντιστοιχίσεις δεν είναι το "κυρίως πιάτο" που μας ενδιαφέρει. Το ουσιαστικότερο είναι ότι δεν μετράς διαρροή ως προς την γείωση (αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται απόλυτα με ένα πολύμετρο - που θέλει μέγγερ ) ίσως αν δοκίμαζες πιο μεγάλες κλίμακες με το πολύμετρο να έβλεπες μια σχετική διαρροή . (θα σου έλεγα και τις περιπτώσεις να δείχνει διαρροή αφού ζεσταθεί η εστία καλά και να δείχνει αργότερα την διαρροή) αλλά εσύ αναφέρεις "αμέσως " ρίχνει την ασφάλεια. Μάλλον κάποια αστοχία θα έχει η εστία.