Μα καλα ρε Γιαννη,το πηγες σε τοσσα service και δεν ειχαν αυτοι να σου δοκιμασουν ενα magsafe dc in board ωστε να καταληξετε που ειναι η βλαβη?????
Μα καλα ρε Γιαννη,το πηγες σε τοσσα service και δεν ειχαν αυτοι να σου δοκιμασουν ενα magsafe dc in board ωστε να καταληξετε που ειναι η βλαβη?????
tzatzikos (11-10-14)
1) Αγόρασες apple προϊόν τα ήθελες και τα έπαθες.
2) Γιατί μας το είπες όλο αυτό? Έχεις κάνει ποστ σε 10 φόρουμ copy paste τα ίδια. Περιμένεις να κλάψουμε μαζί σου?
3) Θα ήθελες να αναφέρεις το όνομα του ενός και δεν ξέρεις αν επιτρέπεται αλλά το όνομα του άλλου το αναφέρεις. Σε αυτό το φόρουμ πως ξέρεις αν επιτρέπεται δηλαδή?
Περιμένεις να σου πούμε τη γνώμη μας δηλαδή? Πάρε ένα σφυρί και βάρα το.. Αφού έτσι κι αλλιώς πήρες απαντήσεις σε πολλά φόρουμ από κόσμο.
Φιλικά πάντα.
900MHz-64GHz
Στο πρωτο σερβις που το ειχα παει, πηγα πριν κατι μερες και μου ειπε οτι θυμάται οτι η πλακετα επαιρνε εξωτερικο ρευμα.
αλλα δεν τον ειδα και 100% σιγουρο γιατι παει καιρος απο τοτε που το ειχε κοιτάξει.
Υποθετικα στο επισημο σερβις δοκιμασανε αλλη πλακετα οποτε για αυτο βγαλανε συμπερασμα οτι φταιει η μητρικη..
αν δεν δουλευε κανενας φορτιστης τοτε θα ελεγα οτι οντως τον ηπιε, αλλα τωρα εγινε μπερδεμα.
1) Ωραιο επιχείρημα.
2) Το εχω κανει ποστ σε 3 φορουμ (μαζι με αυτο εδω) απο τα οποια το ενα ειναι σχετικο με apple προιοντα, το αλλο σχετικο με τεχνολογια και αυτο εδω σχετικο με βλαβες/ επισκευες.
Δεν περιμενα να κλαψεις μαζι μου περιμενα να μου πεις (μιας και ειναι καθαρα ηλεκτρονικο σιτε) πχ οτι απο την στιγμη που φορτιζει, δεν εχει προβλημα η μητρικη ή μπορει να τα εχει παίξει και να τραβαει παραπανω ρευμα επειδη ο αφτερμαρκετ ειναι 85w.
3)Το αλλο το ανεφερα (σε ολα τα φορουμ, αν δεν επιτρεπετε ας το διαγραψουν) γιατι με ταλεπωρησαν μεχρι να μου δωσουν το λαπτοπ μιας και αναιβηκα αθηνα μονο για αυτο και επρεπε να τριγυρναω στους δρομους μεχρι το μεσημερι ενω τους το ειχα πει 3 μερες νωριτερα.
Και με αλλα που εγιναν οσο ειμουν εκει.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω προς τι αυτη η επιθεση, δεν σου εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο να κατσεις να διαβασεις το προβλημα μου ουτε να μου απαντησεις.
Εδω ξαναλεω το εγραψα για να μου δωσει καποιος μια πιο "ηλεκτρονικη" αποψη σε οτο εχει να κανει με το ρευμα που βγαζει ο φορτιστης και αυτο που τραβαει η μητρικη.
Οπως και να εχει την επιθεση σου δεν την καταλαβαινω.
Τα macbook όπως τα HP και τα DELL έχουν κύκλωμα ελέγχου της τροφοδοσίας (adapter) ώστε να δώσουν enable signal στον charger (διάβασε αυτό http://www.righto.com/2013/06/teardo...f-magsafe.html). Δες εάν αναβαθμίσανε το firmware του SMC. Πιθανών το πρόβλημα σου είναι σε θέμα επικοινωνίας στο onewire. Ο aftermarket φορτιστής που δοκίμασες πιθανότατα έχει παλαιότερο firmware.
leosedf (11-10-14), qazwsx (11-10-14), toni31 (11-10-14), tzatzikos (11-10-14), windmill82 (11-10-14)
1) Τι επιχείρημα? Σε έκραξα απλά.
2) Κλαιν.
3) Δεν είναι ότι δεν επιτρέπεται απλά αν φας μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μην ανοίξεις πάλι θέμα για να βρούμε λύση.
4) Δεν είναι επίθεση απλά δεν μπορώ αυτούς που το τραβάνε από τα μαλλιά.
900MHz-64GHz
Απο οτι βλέπω το τελευταίο firmware update του SMC βγήκε 30/01/13.
Εγω δεν θυμάμαι να το πέρασα, εκτος και αν περνιέται με άλλα updates μαζί.
Για να καταλάβω, εννοείς οτι μπορεί να έγινε update το firmware και οι φορτιστές που εχω δοκιμάσει να μην δουλεύουν για αυτό τον λόγο;
Δηλαδή να μην τους αναγνωρίζει για αυτον τον λόγο επειδή μπορεί να είναι καινούριοι; (μπορεί να λεω και βλακίες αλλα αυτό καταλαβαίνω πάνω κάτω)
Πάντως ο αφτερμαρκετ ήταν παλαιούτύπου φορτιστής. (για την ακρίβεια ειναι σαν τον φορτιστή που έχει στο άρθρο που ανέβασες).
Μπορεί όπως λες να το τραβάω απο τα μαλλιά αλλα δεν εχω βρεί κάποιον να μου πει τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω. Όλες οι λύσεις που έχουν προταθεί είναι ριψοκίνδυνες γιατί μπορεί την επόμενη μέρα να μην δουλεύουν και να πετάξω λεφτά (εκτος απο την αλλαγή μητρικής αλλα με 550 ευρώ παίρνω καινούριο λαπτοπ. )
Χμμμ πάντως αυτό που λέει ο Αδάμ είναι μεγάλη πιθανότητα να συμβαίνει.
900MHz-64GHz
Συνολικά μέχρι τώρα πόσα λεφτά έχεις δώσει μαζί με τα πάνε-έλα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atsio : 12-10-14 στις 09:18