Όχι δεν είναι γνήσιο. Το πήρα απο Κίνα. Λες να φταίει αυτό; Αν είναι θα κανονίσω να μου στείλουν άλλο να δω...
Όχι δεν είναι γνήσιο. Το πήρα απο Κίνα. Λες να φταίει αυτό; Αν είναι θα κανονίσω να μου στείλουν άλλο να δω...
Είτε το πιέσω πολύ, είτε λίγο, δεν αλλάζει κάτι. Κάποιες φορές πιάνει, κάποιες όχι. Κάποιες φορές δουλεύει άψογα για μερικά δευτερόλεπτα μόλις ανοίξει η συσκευή και κάποιες άλλες μόλις ξεκλειδώσει. Άλλες φορές, πρέπει να το πατήσω καμιά δεκαριά φορές για ένα "κλικ". Έψαξα αρκετά στο ίντερνετ και είδα οτι πολλοί έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα έχουν δημοσιεύσει και βιντεάκια στο youtube, γι'αυτό και υποθέτω οτι είναι θέμα πλακέτας και όχι αισθητήρα... Πρέπει να έχει κάποιο κατασκευαστικό ψεγάδι η συσκευή...
windmill82 (09-10-14)
Μόλις παρέλαβα τον καινούργιο αισθητήρα και τον έβαλα πάνω. Δυστυχώς συνεχίζει να κάνει τα ίδια η συσκευή. Δε νομίζω και οι δύο αισθητήρες να είναι χαλασμένοι... Άρα έχει θέμα με την πλακέτα η συσκευή...
Τι παλι κινεζικο εβαλες?
Αφου ο φιλος λεει να βαλεις το γνησιο για να διορθωθει το προβλημα.
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
qazwsx (15-11-14)
Δε φταίει αυτό βρε παιδιά... Δώδεκα χρόνια επισκευάζω κινητά κι έχω αγοράσει και γνήσια και ημιτασιόν ανταλλακτικά. Δεν αλλάζει κάτι... Η συσκευή έχει υγρασία μέσα. Τα χαρτάκια της είναι ροζ... Εντάξει δεν έγινε τίποτα εν τέλει... Όλο και κάποιο ανταλλακτικό θα μου χρειαστεί...