Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 30
    Το avatar του χρήστη ziakosnasos
    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Δηλαδή τόσο καιρό που κάναν reball με προθερμαντήρα , σταθμό θερμού , φλουξ κλπ τζάμπα λεφτά ...

Θερμοπίστολο .

Τι να δώσεις 80-100 ευρώ στον άλλον τον απατεώνα , που θα σου κάνει Reball απαπαπα αφού και αυτός το ίδιο κάνει .

Σόρρυ κιόλα αλλά εντάξει το ότι το έκανες μπράβο σου κανένα πρόβλημα ( ο χρόνος θα δείξει πόσο θα πάει) αλλά με το να λές "Δεν ήταν καμία τρομερή διαδικασία,και φυσικά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα 80-100αρικα που ζητάνε για αυτήν " μειώνεις πχ την δουλειά που γίνεται στο reball συγκρίνοντας την με το τσουρούφλισμα του θερμοπίστολου και αυτό είναι κάπως .

Μέλος
    Όνομα
    Σόφος
    Περιοχή
    Αττική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ziakosnasos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή τόσο καιρό που κάναν reball με προθερμαντήρα , σταθμό θερμού , φλουξ κλπ τζάμπα λεφτά ...

Θερμοπίστολο .

Τι να δώσεις 80-100 ευρώ στον άλλον τον απατεώνα , που θα σου κάνει Reball απαπαπα αφού και αυτός το ίδιο κάνει .

Σόρρυ κιόλα αλλά εντάξει το ότι το έκανες μπράβο σου κανένα πρόβλημα ( ο χρόνος θα δείξει πόσο θα πάει) αλλά με το να λές "Δεν ήταν καμία τρομερή διαδικασία,και φυσικά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα 80-100αρικα που ζητάνε για αυτήν " μειώνεις πχ την δουλειά που γίνεται στο reball συγκρίνοντας την με το τσουρούφλισμα του θερμοπίστολου και αυτό είναι κάπως .
    Δεν αναφέρομαι στην διαδικασία reball, αλλά στο reflow, και ναι 100 ευρώ για ένα REFLOW είναι πάρα πολλά,70-90 ευρώ κοστίζει άλλη μητρική οπότε δεν συμφέρει, το πρόβλημα μου δεν ήταν τόσο έντονο (άνοιγε με την 2η φορά το λάτοπ) αλλά είπα να κάνω το reflow για να ξεμπερδεύω, τήρησα κατα γράμμα το σχεδιάγραμμα από το αρχείο που ανεβάστηκε σε προηγούμενο ποστ. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.

Το avatar του χρήστη toni31
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Οι τιμές που παίζουν για reflow είναι το πολύ 40 ευρώ, τουλάχιστον στην περιοχή μου (Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα).

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον toni31 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (08-08-14)

Μέλος
    Όνομα
    Σόφος
    Περιοχή
    Αττική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από toni31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι τιμές που παίζουν για reflow είναι το πολύ 40 ευρώ, τουλάχιστον στην περιοχή μου (Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα).
    Έχεις δίκιο για την τιμή, είχα την αίσθηση ότι έπαιζαν 80-100 ευρώ (δεν θυμάμαι πως μου κόλλησε αυτί η τιμή) για το reball πάει 100-120, βέβαια εγώ ακολούθησα την συμβολή που μου γράφτηκε σε προηγούμενο πόστ και έκανα reflow. Τώρα θα δούμε πόσο θα κρατήσει. Βέβαια κατά την γνώμη μου αν ήθελε reball δεν συμφέρει γιατί με λιγότερα χρήματα παίρνεις άλλη (και ακόμα καλύτερη) μητρική.

Μέλος
    Όνομα
    Σόφος
    Περιοχή
    Αττική

Προεπιλογή

Επανέρχομαι στο πρόβλημα, μετά από περίπου 2 μήνες το ίδιο πρόβλημα , <<μπαμ και κάτω>> χωρίς καμία προειδοποίηση.
    Το έχω λύση τώρα,έκανα ξανά reflow και βλέπω πως ενώ ο επεξεργαστής και η gpu ακουμπάει επάνω στην ψύκτρα (πιο συγκεκριμένα επάνω σε χαλκό),το chipset της μητρικής ακουμπάει επάνω σε ένα ελαστικό κομμάτι (σαν τσίχλα) που αυτό με την σειρά του ακουμπάει στο αλουμίνιο της ψύκτρας , είχα βάλει και εκεί βέβαια θερμόπαστα την προηγούμενη φορά και σκέφτηκα τώρα μήπως είναι καλύτερα να βάλω ένα μικρό κομμάτι αλουμινίου ή χαλκού και να βγάλω αυτο το ελαστικό κομμάτι (που είναι σαν τσίχλα) έτσι ώστε να ψύχεται καλύτερα;
    Ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sofos7 : 05-10-14 στις 19:35

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Ε ναι Σοφο φαινοταν αυτο..Μια χαρα σου πηγε παντως..
    Copper shim λεγεται αυτο που χρειαζεσαι.
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Σόφος
    Περιοχή
    Αττική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε ναι Σοφο φαινοταν αυτο..Μια χαρα σου πηγε παντως..
    Copper shim λεγεται αυτο που χρειαζεσαι.
    Πιστεύεις πως είναι καλύτερη επιλογή να βάλω ένα κομμάτι χαλκού σαν αυτό, και να βγάλω αυτή την <<τσίχλα>>, θα ψύχεται καλύτερα το chipset; Αν 'ναι,που μπορώ να βρώ αυτά τα κομματάκια στον Πειραιά ή στην Αθήνα γιατί τα βιάζομαι;

Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Μια παρατήρηση για αυτούς που διαβάζουν, στα ¨σαν τσιχλα¨ (thermal pad) δεν μπαίνει θερμοαγώγιμη πάστα.

Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Επειδή εκεί που ήταν η τσίχλα δεν ανεβάζει και τρελές θερμοκρασίες μην το ζορίζεις βάλε πάλι τσίχλα.

Μέλος
    Όνομα
    Σόφος
    Περιοχή
    Αττική

Προεπιλογή

Εγώ είχα βάλει την προηγούμενη φορά θερμόπαστα επάνω στο chipset που ακουμπά επάνω σε thermal pad.
    Θα αντικαταστήσω το thermal pad, απλά επειδή βγάζει εκεί το πρόβλημα σκέφτηκα μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζα copper shim (κομμάτι χαλκού) για να έχω καλύτερη ψύξη.
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] HP Pavilion G6-1215EV
    από toni31 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-14, 17:55
  2. HP Pavilion dv7
    από andyferraristi στο forum Αναζήτηση Service Manual
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-05-14, 15:56
  3. [Φορητός Η/Υ] HP pavilion g6 1021sv
    από Liaskas774 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-14, 00:10
  4. [Φορητός Η/Υ] HP Pavilion dv9000 (Πρόβλημα γραφικών στην Οθόνη)
    από hliasaaa στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-13, 21:36
  5. [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα με οθόνη HP Pavilion DV9000
    από Fu Manchu στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-13, 10:42

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι