Για βοήθησε λίγο ρε Αντώνη....
Δεν έχω πρόσβαση σε σχέδια αυτή την στιγμή, αν το έχεις ξεκίνα με charger και βλέπουμε.
επειδη μου εχει τυχη παλιοτερα σε λαπτοπ ειχε θεμα το ανεμιστηρακι στο δικο μου
Καλησπέρα σας
θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για ένα satellite L300D που έχω. Η μπαταρία του είναι πεθαμένη δεν κρατάει εκτός τροφοδοτικού καθόλου.
Άρχισε να σβήνει - πιστεύω από υπερθέρμανση - όταν το ζόριζα και όταν πλακώναν οι ζέστες. Το άνοιξα, καθάρισα ψύκτρες, ανεμιστηράκια γιατί ήταν όλα βουλωμένα, άλλαξα πάστα στην cpu και pad στην gpu και δούλεψε καλά για ένα διάστημα μερικών μηνών και τώρα αντιμετωπίζω πάλι τα ίδια. Δηλαδή σβήσιμο αλλά πολύ πιο σύντομα από την έναρξή του δηλαδή μέσα σε 1 τέταρτο λειτουργίας σβήνει. Όχι reboot, όχι κόλλημα απλά σβήσιμο. Αν ξαναπατήσω το κουμπί ξεκινάει και πάλι τα ίδια. Το άνοιξα είναι όλα πεντακάθαρα, αλλαγή πάστας και pad πάλι χωρίς αποτέλεσμα - format και πλέον δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω ούτε την εγκατάσταση των windows. Σβήνει πάλι. Νιώθω πάντως με το χέρι πολύ ζεστό τον αέρα που βγάζει από το ανεμιστηράκι. Αυτά συμβαίνουν άσχετα με το αν η μπαταρία είναι πάνω ή όχι.
Μπορείτε να με κατατοπίσετε προς τα που να ψάξω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Physics is like sex; sure, you can get some interesting results, but that's not why we do it. -- Richard P. Feynman ( 1918 - 1988 )