Δεν εχουν κι αδικο ☺
Ωραια κανω την ιδια ερωτηση που εκανα παραπανω και προσθετω στην ερωτηση μου την ωρα της περμαναντ μηπως κ μου απαντησει καποιος πιο συντομα.
Και εγώ έχω ακριβώς τα ίδια και κάνουν δουλειά
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
ευχαριστω παιδια ... θα τα κοιταξω να δω specs αν και θα ηθελα οικονομικοτερο preheater.
απο αυτα που εχω διαβασει παρατηρω οτι οι yihua σταθμοι (κολλητηρια, blowers και preheater) εχουν καλες τιμες, λενε οτι ειναι απο καλα υλικα και απο καποια videos με μετρησεις δειχνουν να βγαζουν θερμοκρασιες οτι λενε οι σταθμοι στο display με διαφορα +-1C.
βρισκεις σχετικα ευκολα ανταλλακτικα και επειδη δεν εχω δει εδω μεσα να αναφερονται σταθμοι τετοιοι ρωταω αν καποιος εχει χειριστει η γνωριζει για αυτην την εταιρεια. Φαινονται αρκετα ενδοιαφερον για τις τιμες τους και θα ηθελα να προβω σε αγορα του yihua 995d και ενος preheater που τον ψαχνω ακομη.
ο λογος ειναι και οικονομικος. αν ειναι να φτασω 400+ ευρω για θερμο αερα και preheater με αλλα 200 - 250 παιρνω ολοκληρω σταθμο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANTE : 21-07-14 στις 23:58
απο ξένα φόρουμ διαβάζω οτι ένας καλός preheater ειναι μονόδρομος σε σχέση με εναν κινεζικό σταθμό που κανει μονο για κινητα. παω για τον int863 που έχει κ βαση για πλακετες
Στάλθηκε από το GT-S6312 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ενας καλος preheater τι ακριβως σημαινει? Αποτι εχω διαβασει στο forum καλος ειναι κ ο Τ8280 puhui που ειναι πολυ πιο οικονομικος απο τον int863. Πως κρινουμε εναν καλο απο εναν κακο preheater?
Επισης υπαρχει καποιος σταθμος με ir που να κανει 300-400 ευρω και να εχει και ζεστο αερα και κολλητηρι και preheater (οχι μονο για κινητα) και thermocouple?