Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 27

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά μια πλακέτα είναι αυτή (με βάση το μοντέλο)
    http://www.amazon.fr/SAMSUNG-MODULE-.../dp/B00IFHS28M
    Υπόψιν ότι για αυτήν την πλακέτα αναφέρει 3 μήνες εγγύηση ! και κάτι κινέζικες παπαριές ότι είναι προγραμματιζόμενα και δεν επανέρχονται και άλλα τέτοια καλούδια.

Στο 1ο ποστ έβαλες αυτό RSA1ZTPE1. αν κοιτάξεις στις πιο κάτω σελίδες έχει κάποια ψιλοεξαρτήματα (θαρρείς μας έσωσαν) και να σκεφτείς ότι όλα τα εξαρτήματα αν τα αγοράσεις (ξεχωριστά το καθένα) , το ψυγείο λογικά θα σου κοστίσει 100.000 ευρώ. Αφού βλέπω για την κάθε αντίσταση / smd/ tranzistor δεν συμβιβάζονται με κάτω από 10 ευρώ για κάθε εξάρτημα.

Το φίλτρο νερού 60 ευρώ . Τώρα αν έχεις κανέναν φίλο ηλεκτρονικό να το ρίξει μια ματιά μπας και σε σώσει ? (και αν σε σώσει ) τι περιμένεις από ένα ψυγείο που έχει επάνω του 500.000 ηλεκτρονικά εξαρτήματα ... ότι δεν θα σου ξαναχαλάσει

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Ναι οντως εχεις ενα δικιο. Αλλα για να παρεις ενα ψυγειο αξιοπρεπες θες και κανενα 700αρι. Τι να πω ειναι δυσκολα πλεον τα οικονομικα μας και τα μετραμε 1 και 1.Θα ερθει την δευτερα ο μαστορας να τσεκαρει αυτο με το ρελε στο μοτερ. Και απο εκει και περα θα δω τι θα κανω. Θα ενημερωσω και σας ωστε οποιο παιδι του βγει προβλημα με το ιδιο ψυγειο να ξερει.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Θα ερθει την δευτερα ο μαστορας να τσεκαρει αυτο με το ρελε στο μοτερ. Και απο εκει και περα θα δω τι θα κανω.
    Το μοτέρ πιθανότατα θα είναι μια χαρά. τα άλλα πιθανά που υποψιάζομαι είναι εκείνο το "τρεμόπαιγμα" με τις θερμοκρασίες που λες . να είναι πρόβλημα ή στην πλακέτα ή στο καντράν. (τώρα να είναι επίδραση από το φίλτρο νερού ? ) .. από την άλλη όταν είχες σκόνες πολλές πίσω μπορεί να πολεμούσε με τις ώρες το ψυγείο να δουλέψει σωστά και ζόρισε σημεία και της πλακέτας .

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Ρωτάς αν αξίζει η επισκευή του . Νομιζω πως ναι , το ψυγείο ειναι ντουλάπα οπότε κανει ενα χιλιάρικο περιπου να το ξαναπαρεις οποτε και 400 να σου φτασει κερδισμένος εισαι παλι. Ίσως εγω σκευτομουν να παρω αντιπροσωπία για να εχω εγγύηση μετα.
    Εχω και εγω αλλα και ο κουμπάρος μου ντουλάπα Samsung χωρίς το μπαρ σε αυτον του εχει βγάλει 2 φορες πρόβλημα τη μια έριχνε το γενικό απο αντισταση απόψυξης καμενη και την άλλη τον εσωτερικό ανεμιστήρα απο δίκια του υπαιτιοτητα είχε αφήσει την πορτα ανοικτή και τις 2 φορές ηρθε η αντιπροσωπία και έδωσε εγγύηση για την επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefos1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρωτάς αν αξίζει η επισκευή του . Νομιζω πως ναι , το ψυγείο ειναι ντουλάπα οπότε κανει ενα χιλιάρικο περιπου να το ξαναπαρεις οποτε και 400 να σου φτασει κερδισμένος εισαι παλι. Ίσως εγω σκευτομουν να παρω αντιπροσωπία για να εχω εγγύηση μετα.
    Εχω και εγω αλλα και ο κουμπάρος μου ντουλάπα Samsung χωρίς το μπαρ σε αυτον του εχει βγάλει 2 φορες πρόβλημα τη μια έριχνε το γενικό απο αντισταση απόψυξης καμενη και την άλλη τον εσωτερικό ανεμιστήρα απο δίκια του υπαιτιοτητα είχε αφήσει την πορτα ανοικτή και τις 2 φορές ηρθε η αντιπροσωπία και έδωσε εγγύηση για την επισκευή και τα ανταλλακτικά.
    Κοιτα λιγο που εψαξα στο νετ η' θα δωσω 80 η' θα δωσω 200. Οποτε δεν νομιζω να το κανω παπουτσοθηκη το ψυγειο. Αν δεινουν και εγγυηση οπως λες τοτε πιο πολυ για επισκευη το βλεπω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannis77 : 06-07-14 στις 14:06

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Λοιπον παιδια εχουμε νεα για το ψυγειο.Ηρθε ο εξουσιοδοτημενος της samsung και μου ειπε οτι εχει θεμα η πλακετα και ο συμπιεστης.Και οτι εχει ραγισμα η καταψυξη.Ο συμπιεστης ειναι το μοτερ?
    Επισης μου ειπε οτι μπορει να παει και 400 με 600 ευρω (με επιφυλαξη)θα το μαθουμε αυριο απο την εταιρια.Μου ζήτησε την αποδειξη μηπως και το σωσουμε επειδη ειχε ραγισμα και δεν πληρωσω κατι.Αλλα το κοβει λιγο δυσκολο γιατι ειναι εκτος εγγυησης 3+ χρονια.
    Γενικος εφαγα μια πιστολια γιατι δεν υπαρχει σαλιο και δεν ξερω τι θα γινει τωρα.Ελπιζω να γινει κατι με την σαμσουνγκ και να τα καλυψει.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Και οτι εχει ραγισμα η καταψυξη.
    Καμιά εικόνα του ραγίσματος? (που το είδαν το ράγισμα που λογικά δεν πρέπει να φαίνεται)

Επισης μου ειπε οτι μπορει να παει και 400 με 600 ευρω (με επιφυλαξη)θα το μαθουμε αυριο απο την εταιρια.
    Κατά την δευτέρα παρουσία μπορεί.... (μην είσαι ευκολόπιστος) αύριο το τηλέφωνο σου δεν θα λειτουργεί.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Θα τους παρω εγω να μου πουν. Τι να πω θα δειξει. Εν το μεταξυ με ενημερωσε ενας φιλος οτι ενας γειτονας του δεινει 200€ 4 μηνων ντουλαπα πιτσος λογο καταςχεςης και λεω να δω τι θα μου πουν απο σαμσουνγκ και αν ειναι στα 400 να παρω το πιτσος. Εςυ τι λες;

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Ντουλάπα πιτσος δεν υπάρχει !!!
    Για τον τεχνικό έπρεπε να του πεις πως αν το καταφέρεις να το περάσεις στην εγγύηση θα εχεις ενα καλο χαρτζιλίκι !!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καμιά εικόνα του ραγίσματος? (που το είδαν το ράγισμα που λογικά δεν πρέπει να φαίνεται)
    Το ραγισμα φενεται,ειναι μεσα στην καταψυξη απο την πλατη κ φτανει λιγο στο πλαι.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] Plasma Tv δεν ανάβει Samsung ps-42d4s Βοηθεια
    από furtune στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-12, 12:03
  2. china ντουλαπα προβλημα Air Con
    από ΜΑΝΘΟΣ1988 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-11, 16:31
  3. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ DVD PHILIPS
    από xristos rds στο forum DVD/BD Player & Video