Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη takhs764
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΤΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προεπιλογή

Γεια σας έχει πέσει στα χέρια μου μια τηλεόραση για την ίδια που μιλάμε έψαξα για ψυχρες κολλήσεις αλλά τίποτα.
    οταν την ανάβω ακούω τα ρελεδακια ότι οπλίζουν ακούω και των χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν αυτές η τηλεόρασης όταν ανάβουν αλλά μόλις ακούω τον ήχο αναβοσβηνη γρήγορα το κόκκινο λαμπάκι και βέβαια δεν έχω εικόνα μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή συμβατο τηλεχειριστήριο

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από takhs764 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας έχει πέσει στα χέρια μου μια τηλεόραση για την ίδια που μιλάμε έψαξα για ψυχρες κολλήσεις αλλά τίποτα.
    οταν την ανάβω ακούω τα ρελεδακια ότι οπλίζουν ακούω και των χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν αυτές η τηλεόρασης όταν ανάβουν αλλά μόλις ακούω τον ήχο αναβοσβηνη γρήγορα το κόκκινο λαμπάκι και βέβαια δεν έχω εικόνα μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
    καλησπέρα σε όλους, εχω την ίδια τηλεόραση (29pt9416/12r), το αρχικό τηλεχειριστήριο έσπασε, το 2ο που πήρα (philips) έκανε δουλειά, αλλά χάλασε κι αυτό, πήγα και μου προγραμμάτισαν ενα με βάση το συγκεκριμένο μοντέλλο και πήρα και εν άλλο μάρκας philips. και τα 2 τελευταία παίζουν το μενού, αλλά δεν μου κάνουν όλες τις λειτουργίες (π.χ. ρύθμιση εικόνας απο κανονική σε 16:9 δεν μπορώ να κάνω). θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος έχει να μου προτείνει τηλεχειριστήριο συμβατό, που αν κάνει όλες η τις περισσότερες λειτουργίες, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

το γράψανε πιο πάνω το κοντρόλ IRC 81600 μόνο αυτό εχει τις ίδιες λειτουργίες με το γνήσιο τα άλλα τα αντίγραφα που πασάρουν διάφοροι ως αντίγραφα κάνουν βασικές λειτουργίες

Παρόμοια Θέματα

1. tv Philips
    από vayeros στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-12, 00:00
  2. Philips L9 .2E AA
    από georgees στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-10, 19:59
  3. PHILIPS 21PT5458/01
    από johnkou στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6