Και τον μικροελεγκτή μέσα στην μπαταρία ποιος θα του πει ότι έβαλες καινούρια στοιχεία? (αν δεν ψοφήσει με την αποσύνδεση από τα στοιχεία που θα του κάνεις).
Και τον μικροελεγκτή μέσα στην μπαταρία ποιος θα του πει ότι έβαλες καινούρια στοιχεία? (αν δεν ψοφήσει με την αποσύνδεση από τα στοιχεία που θα του κάνεις).
900MHz-64GHz
Μπαταρία από ότι βλέπω μπορείς να βρείς και εδώ. Μάλλον αυτή παίρνει! Όχι οτι αποκλείεται να έχει πρόβλημα το κύκλωμα της μητρικής αλλά εγώ θα επιβεβαίωνα και ότι ο φίλος σου σου έδωσε σωστό τροφοδοτικό για το μηχάνημα. Μήπως του είχε χαλάσει και του ΄δωσανε κανένα με λιγότερα Watt πχ.; επιβεβαίωσε ότι είναι ο μαμα μετασχηματιστής.
το τροφοδοτικό είναι ''μαμά''....άρα τι να κοιτάξουμε πρώτα?έβαλα και ένα πιο μεγάλο σε ισχύ..συμβατό...αλλα τα ίδια.... έχει και vista το καημένο...
Δοκιμάστε να περάσετε το τελευταίο bios ή κάντε μια προσπάθεια να αφαιρέσετε φορτιστή και μπαταρία, να πατήσετε το power για μισό λεπτό και να ξαναβάλετε την μπαταρία μετά για να το ανοίξετε.
Και μετά ως δια μαγείας θα αποκτήσει χωρητικότητα η μπαταρία.
900MHz-64GHz
Κωσταντινε αυτο μπορεις να το αναλυσεις λιγο? Διοτι μου εκατσε η δυνατοτητα να εχω προσβαση σε ηλεκτροποντα και σκεφτομουν να μαζεψω οτι χαλασμενες μπαταριες απο τα λαπτοπ που υπαρχουν στον κυκλο μου και να κατσω να τις φτιαξω. Δεν ειναι εφικτο με το να αλλαξω απλα τα στοιχεια?
Ο μικροελεγκτής μέσα με τη μνήμη κρατάει ώρες λειτουργίας και ζωή μπαταρίας μαζί με άλλα στοιχεία, καλιμπράρισμα κλπ κλπ.
Σκέψου το σαν κανάτα που αδειάζει δεδομένα, όταν δει ότι τελείωσε πάει. Ιδίως αν τον αφαιρέσεις για να κολλήσεις τα χάνεις όλα.
Γι αυτό και οι περισσότερες ανακατασκευασμένες δεν παίζουν.
Αν θέλεις να τα ξανά προγραμματίσεις μόνο τα λογισμικά κοστίζουν 200-300 ευρώ και για τους προγραμματιστές δεν θέλω να το συζητήσω.
Πρέπει επίσης να βρεις όλα τα αρχεία για τους ελεγκτές της κάθε μπαταρίας.
500 στοιχεία να αλλάξεις αν δεν προγραμματιστεί η μπαταρία θα είναι άχρηστη.
900MHz-64GHz
Όχι αλλά σιγά σιγά ανοίγοντας μπαταρίες και βλέποντας τι controller έχει μπορείς να βρεις σιγά σιγά να πάρεις και κάποιο πρόγραμμα http://sbworkshop.com/ να ένα φτηνό και παίζει και με παράλληλο i2c μετατροπέα. Με 80 ευρώ περίπου ξεκινάς.
900MHz-64GHz
Με ενδιαφερει το θεμα. Μπορεις να με παραπεμψεις σε λινκ η καποιο τυφλοσουρτη η οτιδηποτε σχετικο ωστε να καταλαβω και να ξεκινησω εστω και σε θεωρητικο επιπεδο. Θα ηθελα καποια στιγμη να μπορω να το κανω μιας και 2 στους 3 που ξερω εχουν χαλασμενη μπαταρια και ψαχνουν καποια σχετικα φθηνη. Σιγουρα δεν βγαινει φθηνοτερα αλλα αν γινει καλα θα ειναι καλυτερη απο τις κινεζικες πιστευω.
Ευχαριστω εκ τον προταιρων.