Η λύση βρέθηκε! Το πρόβλημα προκαλούνταν από πουρι δημιουργημένο από σκόνη πλυσίματος που χρησιμοποιούσα πιο παλιά. Τώρα βάζω υγρό. Για να μπορέσω να το σπρώξω προς τα κάτω και να φτάσει στον κάδο και να διαλυθεί έκανα το εξής : Έβαλα στο βάθος του χώρου που μπαίνει το συρτάρι το χέρι μου κρατώντας γερά , για να μην μου φύγει, μία λυγισμένη οδοντόβουρτσα. Για καλύτερα αποτελέσματα μετά χρησιμοποίησα το πλαστικό μέρος από το ξεσκονιστήρι σουίφερ , που είναι πιο μακρύ και πιο εύκαμπτο. Έτσι έφθασα πιο βαθιά και ξεκούνησα το πουρί. Μετά για να μαλακώσει και άλλο έριξα βραστό νερό. Και στο τέλος έβαλα μεσα στο χώρο του συρταριού και όσο πιο βαθια και κάθετα μπορούσα το λάστιχο ποτίσματος της βεράντας. Άνοιξα απότομα το νερό και παρέσυρε το πουρί. Βέβαια στον κάδο υπήρχε πολύνερό. Έβαλα το πρόγραμμα για στύψιμο, το οποίο στην αρχή κάνει άντληση νερών και εκεί η περιπέτεια τελείωσε. Τώρα δεν υπάρχει υπερχείλιση. Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες που μου δώσατε. Με κινητοποίησαν να βρώ την πολυπόθητη λύση.