Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους. Έχω την εντύπωση τελικά ότι ήταν θέμα φόρτισης. Το έβαλα να φορτίσει πλήρως τις καινούργιες ένα ολόκληρο βράδυ, - δε ξέρω τι είχε κάνει ο πατέρας μου, - και τώρα δεν το παρουσιάζει το πρόβλημα. Για την ιστορία οι μπαταρίες που του έχω βάλει είναι 2 AA GP NiMH 1800 mAh. Ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Μέλος
    Όνομα
    Peter
    Περιοχή
    attica

Προεπιλογή

καλό είναι όταν παίρνετε καινούργιες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες να τις φορτίζουμε πρώτα σε άλλο φορτιστή και μετά το βάζουμε στην συσκευή.
    εγώ πάντως που έχω νεότερο ασύρματο τηλέφωνο panasonic έχω βάλει μπαταρίες tronic Ni-MH mignon AA και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. καλό είναι να ρυθμίσεις και την συσκευή για το τύπο της μπαταρίες μήπως έχεις βάλει Ni-Mh ενώ βλέπει σαν Ni-Cd

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλε Peter,
    τον τύπο μπαταριών τον έχω τσεκάρει ήδη στα settings και είναι σωστός σύμφωνα με αυτές που έχω τοποθετήσει: NiMH. Όσον αφορά τη φόρτιση, κανένας κατασκευαστής δεν προτείνει κάτι τέτοιο σαν αυτό που προτείνεις. Εγώ πάντα τις έβαζα στο φορητό, το έβαζα στη βάση του να φορτίσει κανονικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Όντως, για το συγκεκριμένο τηλέφωνο τουλάχιστον (αλλά και γενικά και για τα άλλα μοντέλα ασύρματων τηλεφώνων της συγκεκριμένης εταιρίας, από όσο γνωρίζω, μέχρι σήμερα), δεν χρειάζεται να γίνει η αρχική φόρτιση των μπαταριών, σε άλλο-εξωτερικό φορτιστή.
    Το κύκλωμα φόρτισης της συσκευής ( βάσης - τηλεφώνου) φορτίζει σωστά τις μπαταρίες (αν δεν υπάρχει κάποια βλάβη εννοείται).
    Δεν ξέρω αν ο Peter (glamor) μιλάει ή γνωρίζει κάτι, για κάποιο συγκεκριμένο τηλέφωνο ή άλλη συσκευή που χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες μπαταρίες .
    Απλά καλό είναι, (όσο αφορά γενικά τον χρόνο παροχής ενέργειας ,αλλά και την διάρκεια ζωής των μπαταριών), να μην διακόπτεται η διαδικασία της φόρτισης και να μπαίνει το ασύρματο τηλέφωνο στην φόρτιση, όταν οι μπαταρίες έχουν πλέον ξεφορτιστεί και δώσει την αντίστοιχη ένδειξη το τηλέφωνο .
    Κατά πόσο βέβαια το τελευταίο είναι εφικτό, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει άλλη συσκευή τηλεφώνου, είναι σχετικό, αλλά καλό είναι να τηρείται όσο γίνεται .
    Γενικά ,εκτός από το αν γίνεται σωστά ή όχι η διαδικασία φόρτισης, το πόσο χρόνο αναμονής-ομιλίας θα έχει τελικά το ασύρματο τηλέφωνο, καθώς και πόση διάρκεια ζωής θα έχουν οι μπαταρίες, έχει να κάνει σίγουρα και με τον τύπο-μάρκα των μπαταριών.
    Σαφώς και δεν είναι όλες οι μπαταρίες ίδιες.

Μέλος
    Όνομα
    Peter
    Περιοχή
    attica

Προεπιλογή

επειδή η συσκευής είναι σχετικά παλιά τεχνολογίας ενώ βάζουμε νέα "τεχνολογία" (λέμε τώρα) μπαταρίες στην συσκευή για κάποιο λόγο μπορεί να υπάρχει προβλήματα όπως είχα και εγώ στην αρχή, μάλλον τα 600ma που είχε με 2300ma δεν είναι ότι καλύτερο για ένα φορτιστή του ασύρματο που έχει σχεδιαστή αρχικά. οπότε όταν φόρτισα σε κανονικό φορτιστής μπαταρίας έπαψε τα προβλήματα που είχα. το καλό είναι ότι μπορεί να κρατάει έως 1 εβδομάδα και + μέρες στην αναμονή αλλά όταν το βάζεις να φορτίσεις μπορεί να θέλει 1 μέρα ολόκληρο και εννοείτε ότι δεν πρέπει να διακόπτουμε την φόρτιση του.

Παρόμοια Θέματα

1. [Ασύρματο Τηλέφωνο] Πρόβλημα με ασύρματο τηλέφωνο philips.
    από kostas stathopoulos στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-13, 16:42
  2. [Σταθερό Τηλέφωνο] Σταθερό τηλέφωνο - δείχνει κατειλημμένο
    από ΕΛΛΗΝ στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-13, 01:17
  3. Βοήθεια για ασύρματο Panasonic
    από sakisvas στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 20:16
  4. Βλάβη σε σταθερό τηλέφωνο