Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14
    Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Post Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic KX-TCD650GR

Καλημέρα σας,
    έχω το παραπάνω τηλέφωνο σχεδόν 8 με 9 χρόνια τώρα και το πρόβλημα που παρουσιάζει τελευταία είναι ότι όταν είναι σε αναμονή και πάρει κάποιος τηλέφωνο μόλις πατήσεις το κουμπί για να απαντήσεις σβήνει εντελώς. Κατά τ' άλλα δουλεύει μια χαρά. Όταν καλώ εγώ από αυτό δεν κλείνει, όταν όμως με καλέσουν και απαντήσω σβήνει. Να σημειώσω ότι έχω αλλάξει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τις τελευταίες δέκα μέρες οπότε είναι ολοκαίνουργιες και δεν είναι θέμα μπαταρίας.
    Ευχαριστώ πολύ.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

εγω απο την αλλη νομιζω οτι ειναι θεμα μπαταριων η θεμα φορτιστη. οι μπαταριες εισαι σιγουρος οτι εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα? εγω θα δοκιμαζα αντι των μπαταριων και με ενα σταθεροποιημενο τροφοδοτικο για να δω αν ειναι θεμα μπαταριων η θεμα τηλεφωνου

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σ' ευχαριστώ Χρήστο,
    κι εγώ προσανατολίζομαι στο θέμα της φόρτισης. Έχω την εντύπωση ότι το κάνει όταν χρειάζονται φόρτιση οι μπαταρίες. Θα το τσεκάρω πιο λεπτομερώς και θα επανέλθω.

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά στη κατανάλωση εκτός και στην απάντηση ανοίγει το μεγάφωνο.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

διαφορα στην καταναλωση δεν υπαρχει. αλλα υπαρχει το ενδεχομενο οι καινουργιες μπαταριες να ειναι ακαταλληλες η πολυκαιριασμενες και να εχουν χασει την χωρητικοτητα τους. επίσης υπαρχει και το θεμα του να μην φορτιζει καλα τις μπαταριες για καποιο λογο. κοιταξε και καθαρισε τις επαφες των μπαταριων και του τηλεφωνου σε πρωτη φαση. δοκιμασε και με ενα αλλο σετ μπαταριων αν μπορεις να βρεις.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Σιγουρα την μεγαλυτερη καταναλωση την κανει στον κουδουνισμο σε καποια κληση.Αν δεν σβηνει εκει δεν ειναι θεμα μπαταριας πιστευω.Γενικα παντως με 25€ πενρει καινουργιο ασυρματο και δεν ξερω αν αξιζει καν μπαταριες να αλλαξει.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

κοιτα. αν το δουμε καθαρα αντικειμενικα δεν αξιζει. τα νεα μοντελα ειναι φθηνα, εχουν περισσοτερες δυνατοτητες και εχουν δυο ετη εγγυηση. τωρα αν προκειται για καποιο μοντελο με ειδικα χαρακτηριστικα η για καποιο πραγμα που εχει συναισθηματικη αξια τοτε μονο αξιζει να το επισκευασει. για καποιον που ασχολειται μονος του η αγορα μονο των μπαταριων ειναι οριακα στο να επισκευαστει η οχι.

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδιά,
    συμφωνώ με τις απόψεις σας. Η επισκευή οριακά δεν αξίζει ειδικά αν είναι να μπουν και νέες μπαταρίες. Βασικά το τηλέφωνο είναι του πατέρα μου ο οποίος το είχε συνηθίσει τόσα χρόνια τώρα και λόγω και ηλικίας δύσκολα μαθαίνει κάτι καινούργιο και είπα να ασχοληθώ λίγο μήπως το φτιάξουμε. Δύο φορές στο παρελθόν το είχα ξαναφτιάξει για άλλες βλάβες στο παρελθόν και άντεξε 9 χρονάκια.

Το avatar του χρήστη eleCtroAsxetos
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

να σου πω οτι αν πηρες επαναφορτιζομενες tronic απο το λιντλ ειναι φυσιολογικο να το κανει.
    ενα siemens και μενα που του τις ειχα βαλει καινουργιες εκανε ακριβως το ιδιο. οταν με επαιρναν εκανε 1 διπλο μπιπ και εκλεινε.

γνωμη μου ειναι να παρεις επαναφορτιζομενες κινεζικες αλλα καλες. μπορω να σου προτεινω. ακομα και αν τελικα δεν ειναι αυτο το προβλημα, θα σου μεινουν. κανω την υποθεση οτι παιρνει ΑΑΑ.
    με 4 ευρω 900mah αυτες
    στις εγγυωμαι. εχω παρει 2 τετραδες ΑΑΑ και 2 τετραδες ΑΑ για την φωτογραφικη και πραγματικα ειναι αριστες.
    τωρα αν παιρνει δικη του μπαταρια παω πασο.

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους. Έχω την εντύπωση τελικά ότι ήταν θέμα φόρτισης. Το έβαλα να φορτίσει πλήρως τις καινούργιες ένα ολόκληρο βράδυ, - δε ξέρω τι είχε κάνει ο πατέρας μου, - και τώρα δεν το παρουσιάζει το πρόβλημα. Για την ιστορία οι μπαταρίες που του έχω βάλει είναι 2 AA GP NiMH 1800 mAh. Ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Ασύρματο Τηλέφωνο] Πρόβλημα με ασύρματο τηλέφωνο philips.
    από kostas stathopoulos στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-13, 16:42
  2. [Σταθερό Τηλέφωνο] Σταθερό τηλέφωνο - δείχνει κατειλημμένο
    από ΕΛΛΗΝ στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-13, 01:17
  3. Βοήθεια για ασύρματο Panasonic
    από sakisvas στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 20:16
  4. Βλάβη σε σταθερό τηλέφωνο