tmp_DSC_0317-622335172.jpg
,tmp_DSC_0318-2100567263.jpg
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑ SIEMENS S10-42 EXEI ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
tmp_DSC_0317-622335172.jpg
,tmp_DSC_0318-2100567263.jpg
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑ SIEMENS S10-42 EXEI ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lavrakas : 10-05-14 στις 17:00
τι να σου πουμε! δοκιμασε με μυτοτσιμπιδο, με λεβιε, η σε αναγκη σπασε το ασφαλιστικο. ειναι βγαλμενο απο την πριζα? τα πλυντηρια εχουν εναν χρονο 0,5 - 1,5 λεπτα για να απαγκιστρωσουν απο την στιγμη που κοβεις το ρευμα. βγαλε το απο την πριζα λοιπον.τωρα αν εχει κολλησει απο αλλον λογο και δεν το φτανεις θα πρεπει δυστυχως να σπασεις το αγκιστρο. μετα θα βρεις ευκολα νεο στα καταστηματα ανταλλακτικων.
Μήπως από κάτω έχει κάποια ντίζα? που συνδέεται με το μπλόκο? (έτσι νομίζω μου φαίνεται στην φωτογραφία) συνήθως στο πορτάκι καθαρισμού του φίλτρου από (πίσω και πάνω δεν φαίνεται) αν το πλαγιάσεις πίσω το πλυντήριο και κοιτάξεις από κάτω θα το καταλάβεις (δεν είμαι σίγουρος αν έχει ντίζα ... αν έχει απλός το τραβάς προς το πάτωμα)
Λοιπόν η ντιζα όντως συνδεεται με το θερμοδιακοπτη , αλλα δυστυχως επρεπε να τον σπασω για να ανοιξει η πορτα γιατι το προβλημα ήταν στη πορτα (ειχε μπλοκαρει το αγγιστρο). Ευτυχως ειναι φθηνος (18 ευρω).
Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις τους φιλους...