Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: lg flatron W2234S

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ναι κατάλαβα το λάθος μου και σε ευχαριστώ για το χρόνο και τη προσπάθειά σου να μου το εξηγήσεις.

Ναι άλλαξα και τον μικρο πυκνωτή στο πρωτεύων. Θα ξανα κοιτάξω τους πυκνωτές που άλλαξα να δω μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος.
    Σύμφωνα με τις μετρήσεις μου τα εξαρτήματα που κοίταξα στο πρωτεύων είναι εντάξει αλλά θα τα ξανα ελέγξω και αυτά, όσο για τον καφέ πυκνωτή πιστεύω πως έτσι φαίνεται στη φώτο. Το ολοκληρωμένο smd απο κάτω πως μπορώ να το τεστάρω;

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagos_89 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι κατάλαβα το λάθος μου και σε ευχαριστώ για το χρόνο και τη προσπάθειά σου να μου το εξηγήσεις.

Ναι άλλαξα και τον μικρο πυκνωτή στο πρωτεύων. Θα ξανα κοιτάξω τους πυκνωτές που άλλαξα να δω μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος.
    Σύμφωνα με τις μετρήσεις μου τα εξαρτήματα που κοίταξα στο πρωτεύων είναι εντάξει αλλά θα τα ξανα ελέγξω και αυτά, όσο για τον καφέ πυκνωτή πιστεύω πως έτσι φαίνεται στη φώτο. Το ολοκληρωμένο smd απο κάτω πως μπορώ να το τεστάρω;
    Το ολοκληρωμένο smd μην το πειράξεις ακόμη μέχρι να αλλάξεις το fet γιατί έχει πολύ λεπτά ποδαράκια και αν καταλάθος ακουμπήσεις τον ακροδέκτη πολυμέτρου σε λάθος σημείο για να το δοκιμάσεις, θα καταστρέψεις εξαρτήματα που είναι πιο δύσκολο να τα αντικαταστήσεις με αποκόλληση.
    Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να έρθει το fet σου και ξαναγράφεις.

Κάτι άλλο που είδα είναι στην δεύτερη φωτό στην μεριά του controller και mosfets, το κάτω mosfet σου έχει ένα κύκλο στην μέση. Είναι εντάξει το συγκεκριμένο;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 02-05-14 στις 18:18

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ολοκληρωμένο smd μην το πειράξεις ακόμη μέχρι να αλλάξεις το fet γιατί έχει πολύ λεπτά ποδαράκια και αν καταλάθος ακουμπήσεις τον ακροδέκτη πολυμέτρου σε λάθος σημείο για να το δοκιμάσεις, θα καταστρέψεις εξαρτήματα που είναι πιο δύσκολο να τα αντικαταστήσεις με αποκόλληση.
    Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να έρθει το fet σου και ξαναγράφεις.

Κάτι άλλο που είδα είναι στην δεύτερη φωτό στην μεριά του controller και mosfets, το κάτω mosfet σου έχει ένα κύκλο στην μέση. Είναι εντάξει το συγκεκριμένο;
    Εντάξει θα περιμένω να ερθει το φετ και θα ξαναγράψω. Ναι είναι εντάξει και τα δύο απλά φαίνεται έτσι στη φώτο το κυκλάκι που έχουν κάποια εξαρτήματα.

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Γεια σας και πάλι! Άλλαξα και το μοσφετ και την αντίσταση που κάηκε μετά απ το λάθος μου, τσέκαρα τα εξαρτήματα στο πρωτεύον αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όπως ειπα πιο πάνω πριν αλλάξω τους φουσκωμένους πυκνωτές και τις διπλοδιόδους ο μετασχηματιστής δεν έκανε θόρυβο, ετσι ξανά κοίταξα προσεκτικά τις κολλήσεις μου και το μόνο πρόβλημα που διακρίνω είναι πως μου έχουν ξεκολλήσει τα "δαχτυλιδάκια" στη κάτω μεριά της πλακέτας στα μεσαία ποδαράκια των διπλοδιόδων, δεν μου έχουν φύγει ολόκληρα και στο σημείο που γίνεται η σύνδεση υπάρχει κόλληση. Υπάρχει περίπτωση να είναι απ αυτο το πρόβλημα;; Και αν είναι δεν ξέρω πως να το διορθώσω..

Μέλος
    Όνομα
    Τάσος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή LG w2234s

Καλημέρα σε ολους.
    και εγω πρόβλημα εχω με το συγεκριμενο monitor . το δικο μου μόνιτορ αναβει το led kai παραμενει αναμενο , χωρις να αντιδρα στο ανοιξε κλεισε, συνεχεια αναμενο δηλαδή. εικονα δεν εχω καθολου , ουτε αναβει εστω για 2 sec ουτε και εχω στο βαθος εικονα( λαμπες κτλ) to τροφοδοτικο είναι οκ από πυκνωτες.

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

καλησπερα, για αρχη αλλαξε τους πυκνωτες στα 16v/25v και ας φαινονται καλοι.

Παρόμοια Θέματα

1. [Οθόνη LG] ΟΘΟΝΗ LG FLATRON W2042S
    από lachano1 στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-16, 23:11
  2. [Οθόνη LG] LG Flatron L192WS
    από gt1 στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-13, 09:57
  3. [Τηλεόραση LG] FLATRON M198WA- Δεν έχει ήχο
    από manos_3 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5