Εγώ πάντως χωρίς αστεία θα σου πρότεινα όσο ακόμα είναι καιρός να την πάς σε ένα καλό μάστορα και να τελειώνεις
Εγώ πάντως χωρίς αστεία θα σου πρότεινα όσο ακόμα είναι καιρός να την πάς σε ένα καλό μάστορα και να τελειώνεις
Δεν μπορώ να καταλάβω
Δηλαδή για να πας την τηλεόραση στο μάστορα τόσο δύσκολο είναι ?
Τέλος πάντων υπάρχει και η λύση με μία καινούργια που να έχει ενσωματωμένο και ψηφιακό δέκτη και να κάνεις την δουλειά σου άνετα
Να κινηθεί και λίγο και η αγορά
Εάν όλοι αγοράζανε μία τηλεόραση και την κρατούσαν 40 χρόνια .......
Σε όλο το νησί υπάρχουν 1 τεχνικός που ξέρω και άλλοι 2 που δεν τους ξέρω
θα μου γυρέψει τουλάχιστον 60Ε για τι δουλειά δεν υπάρχει και τα έξοδα τρέχουν.
Θα ήθελα να την επισκευάσω για να αισθανθώ καλά ότι την έφτιαξα εγώ.
Είμαι τόσο συνθηματικά δεμένος με τα πράγματα μου που δεν θέλω να τα πετάω και να παίρνω άλλα.
Εδώ ακόμα δεν έχουμε ψηφιακά κανάλια γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να μην αγοράσω ψηφιακή τηλεόραση για να βλέπω αναλογικά κανάλια με χιονιά ακόμα. Αν κινηθώ εγώ (έχω λεφτά εχω δουλεία) θα κινηθεί και η αγορά .
Εγώ μπήκα σε μια ιστοσελίδα how to fix όχι how to buy.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris15 : 18-04-14 στις 21:44
οπως εγω δεν ξερω να καλλιεργησω ντοματες και κολοκυθακια, ετσι και εσυ δεν μπορεις να επισκευασεις την τηλεοραση αυτη. ειναι απλα πραγματα. δεν μπορουμε να τα κανουμε ολοι, ολα...
Χρόνια πολλά σε όλους φίλε μου ωραία εγω θέλω να σε βοηθήσω εσύ όμως δεν πρέπει να δώσεις πληροφορίες για την συσκευή;
γραψε το μοντέλο της συσκευής το γράφει το σασι η στο καπάκι δίπλα στο τιουνερ ως cuc η gcf η το μοντέλο του μ/τ υψηλής η τον επεξεργαστή που φοράει μπορείς ;