καλημέρα,
υπάρχει κάπου το service manual για το συγκεκριμένο???
καλημέρα,
υπάρχει κάπου το service manual για το συγκεκριμένο???
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Δοκιμάσα και προηγουμενες εκδοσεις της official rom αλλα και μια custom που βρηκα και σε ολες κανει το ιδιο. Δοκιμασα να το ενεργοποιήσω και με αγγλικη γλωσσα αλλα και με κινεζικη. Τιποτα δεν αλλαξε. Υποψιαζομαι οτι του φταιει οτι δεν εχει mac address καθως αν δεν κανω λαθος η Mac address καθοριζεται απο το υλικο αν και μπορει να αλλαξει. Θα δοκιμασω να εγκαταστησω και καποιον αλλον Launcher ή καποιο mac address ghost μηπως και το ξεγελασω. Αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα ευπροσδεκτη.
Για το συγκεκριμένο δεν εχω βρει service manual αλλα και για να πω την αληθεια δεν εψαξα και πολυ διεξοδικα.
Μία φορά έσπασα τα νεύρα μου με ένα Turbo-x το Strike ii για να το κάνω να μπαίνει στο Play store τελικά δεν τα κατάφερα παρ όλο που κάποιοι υποστηρίζουν ότι γίνεται. Οπότε πολύ απλά το δεύτερο που αγόρασα είναι Samsung και ενημέρωσα και τους φίλους μου να μην αγοράσουν ποτέ Tablet Turbo χ και ησύχασα κι εγώ και πολύ κόσμος.
το firmware που πέρασες δεν φορτώνει τον driver για την wifi καρτα ή φοράει άλλη καρτα , αυτά που μπορείς να κάνεις είναι ή να βρεις μια ίδια tablet και να δεις ποιον driver φορτώνει για την wifi και να τον φορτώσεις manual ή να κάνεις backup μια ρομ από το ίδιο μηχάνημα (που να δουλεύει) και να την περάσεις στο δικό σου ,και κατι πιο απλό ρώτησες το plaisio για να σε δώσει την rom?
.... κάποιος σε ένα forum λέει "Το συγκεκριμένο tablet κυκλοφορεί και σαν Next Premium 8" και κατέβασε την rom από εδώ http://www.slatedroid.com/topic/3654...updated-build/