Δεν ασχολούμε καιρό απλά τους πυκνωτές που είναι σκασμένοι τους αλλάζω και όταν δω ότι είναι κάποιος όπως στην φωτό δεν βάζω πάλι το τροφοδοτικό στο ρεύμα πριν τον αλλάξω. Γι'αυτό ίσως δεν μου έχει τύχει να μυρίζει. ΓΙα τις διόδους έχεις απόλυτο δίκιο έχεις απλά δεν είναι μεμονομένες είναι ένας συνδιασμός 2 διόδων σε κάθε ένα γι'αυτό και λανθασμένα ειπώθηκαν ως κύκλωμα απλά. Δεν γνωρίζω πως να το περιγράψω. Στην ενότητα για το fοrum έχει αναφερθεί να δημιουργηθεί μια ενότητα ξεχωριστή για μη προχωρημένους (έστω και στο θέμα των πυκνωτών με μεγάλη τάση ή των διόδων) όπου εκεί θα ήταν καλό θα συντονίζει ένας με αρκετές γνωσεις και τους υπόλοιπους και να διορθώνει, δεν βγάζω τον εαυτό μου από μέσα. Η γνώμη μου είναι πως στο site οι περισότεροι που καταλήγουν μετά από αναζήτηση δεν γνωρίζουν πως να επισκευάσουν και από που να αρχίσουν. Δεκτό το δίοδοι και όχι ολοκληρωμένο. Είδες όμως παρ'οτι που το έγραψα ολοκληρωμένο κύκλωμα και όχι δίοδος, ταυτίστηκε το παιδί ότι τα υπόλοιπα που είναι σε ψύκτρα είναι δίοδοι και αυτά. (Ρ6KE9V1A).

Κατά τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο και το post σου το διάβασα με προσοχή. Όπως επίσης έχω διαβάσει όλα τα threads στις οθόνες και στα περισότερα είναι πυκνωτές, ασφάλειες, mosfets και controlers ή μετασχηματιστές, κανείς όμως δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει έστω 2 και να δει αν τα συμπτώματα είναι ίδια σε άλλα threads και να επισκευάσει την δική του πριν postάρει το "πρόβλημα με οθόνη" δεν "ανάβει" ή "αναβοσβήνει".